Oferta
Catalog
Video

details_arrow
LaserMach
Seria L2C Yag
LaserMach L2C-0505Y
   
Putere laser (W)  

500

ParametruUnitate.
Putere laserW
Dimensiuni max. de taire (lungime x latime)mm
Grosime max de taieremm
Lungime de unda a razei lasernm
Frecventa de pulsHZ
Viteza max. de taierem/min
Sursa electricaV/HZ/A
Precizia de pozitionare geometrica pe axele X, Y, Zmm/mm
Precizia de re-orientare pe axele X, Y,Zmm
Greutatekg
 • L2C-0303Y L2C-0404Y L2C-0505Y
  500
  300x300
  6
  1064
  1-300
  0.035
  380/50/100
  ≤ ± 0.05/1000
  ≤ ± 0.04
  380
  500
  400x400
  0.16-6
  1064
  1-300
  0.035
  380/50/100
  ≤ ± 0.08/1000
  ≤ ± 0.04
  390
  500
  500x500
  6
  1064
  1-300
  0.035
  380/50/100
  ≤ ± 0.08/1000
  ≤ ± 0.04
  400

Surub cu bile de inalta precizie

Surub cu bile de inalta precizie

Miscarea pe fiecare axa este asigurata de un surub cu bile cu diametru mare si inalta precizie, importat din Taiwan, pretensionat, pentru a oferi o rigiditate ridicata si distorsiuni termice minime.

Miscarea pe axe

Miscarea pe axe

Miscarea pe axe este asigurata de ghidaje liniare de inalta precizie importate din Taiwan, pentru a optimiza stabilitatea si in avansul de lucru dar si la avansul rapid.

Sistemul automat de focalizare pe inaltime

Sistemul automat de focalizare pe inaltime

Sistemul automat de focalizare la deviatii pe inaltime, patentat, poate efectua ajustarea automata a razei laser. Daca coala de metal are denivelari, sistemul de focalizare poate asigura o distanta constanta intre capul de focalizaere si suprafata tablei de taiat, astfel incat se poate mentine o calitate constanta a taieturii. Se pot evita astfel defectele cauzate de denivelari in suprafata de taiat si de asemenea se pot evita deteriorarile capului de taiere.

Driverele si servomotoarele

Driverele si servomotoarele

Sistemul servo din import asigura posibilitatea realizarii o pozitionare extrem de precisa cu un raspuns dinamic al acceleratiei excelent, un control prin bucla inchisa astfel incat mecanismul de pozitionare sa aiba o miscare foarte lina si o fiabilitate mare.

Working table

Masa de lucru

Masina este proiectata cu masa de lucru fixa si benzi transversale din aluminium si este prevazuta pe laterale cu role sferice pneumatice pentru a usura deplasarea colii de tabla la pozitionarea pentru taiere.

Cutting head

Capul de taiere

Control magnetic
Usurinta in demontare
Unitate de protectie la coliziune

Programul de taiere

Programul de taiere

Cu softul de taiere versatil se pot desena tot felul de forme grafice, texte, procesari in timp real, fisiere CAD, fisiere CorelDraw, si alte tipuri de fisiere grafice.

Sistemul de control

Sistemul de control

Masina este controlata de un computer industrial cu baza PC si interfata grafica, usor de operat, cu sistem software avansat de control al taierilor ce ruleaza sub platforma Windows. Sistemul de control este o unitate ergonomica ce cuprinde cabinetul electric, sistemul de control NC, unitatea de comanda, afisajul grafic si tastatura alfa numerica. Cabinetul este mentinut la o temperatura constanta de catre o unitate de aer conditionat.

Sistemul de racire

Sistemul de racire

Masina este echipata cu un sistem inteligent extern, de racire. Acesta are zgomot redus de operare, un control foarte perecis al temperaturii asigurand prelungirea duratei de exploatare si fiabilitate in operarea masinii.

Introducerea datelor

Introducerea datelor

Parametrii de taiere pot fi setati cu ajutorul unei tastaturi alfa numerice obisnuite, localizata convenabil intr-un sertar sub ecranul grafic.

Generator laser YAG, import Germania

Generatorul laser consta in:
- Bara de cristal tip YAG: durata de viata este de 15.000 ore (aproape 3 ani)
- Camera galbena (datorita calitatii ridicate camera galbna nu se strica niciodata)
- Lampa cu Xenon: durata de viata a acestei lampi este de aproape 500 ore

Acest laser dual cu Xenon are un raport bun cost calitate si este usor de intretinut; operatorul poate sa inlocuiasca consumabilele si sa mentina masina in stare de functionare dupa numai 2 zile de instruire.

Sistemul optic

Cand raza laser iese in exterior, va fi transmisa prin lentila de reflectie, lentila de amplificare, lentila de focalizare, apoi este reflectata cu intensitate inalta la suprafata metalului obtinandu-se in final o raza lumnoasa constanta.

Lentila de expansiune din import, poate scurta adancimea de focalizare a razei laser, pana cand energia focalizata este complet concentrata pentru a imbunatati efectiv viteza de taiere.

Alte Masini
LaserMach Seria L2-Fiber
Seria L2-Fiber
Detalii
Yawei Seria HLH
Seria HLH
Detalii
lasermach, laser, masini laser, echipament laser, fiber laser, tevi metal, fiber laser tabla, taiere tabla cu laser, linii, gauri, tevi patrate, otel inoxidabil, masini de aschiere de precizie, placi, masini aschiere precizie aluminiu, cupru, masini marcare laser, laser metal, taiere tevi cu laser, profile, tevi metal, aschiere tabla metal, taiere laser tip portal, tevi si profile, LaserMach, Yawei, Profimach