Oferta
Catalog
Video

Smart ZNC EDM

Noua noastră generație de înaltă performanță Noviform Smart ZNC EDM cu controlul numeric Fuzzy Logic de generația a treia și designul circuitelor de uzură super scăzută promite să ofere o alternativă evolutionista la masinile conventionale EDM.

details_arrow
novick
NOVIFORM 250S
novick NOVIFORM 250S Smart ZNC EDM
   
  
ParametruUnitate.
Dimensiuni masamm
Cursa axei Xmm
Cursa axei Ymm
Cursa axei Zmm
Dimensiune piesa de lucrumm
Greutate piesa de lucrukg
Distanta placa Z si masa de lucrumm
Curent prelucrare maximA
Dimensiuni masina (LxlxI)m
Greutate masinakg
 • NOVIFORM 250S
  450x280
  250
  200
  200
  800 x 500 x280
  200
  350x550
  40
  1320x1100x2050
  1050

Noua generație de înaltă performanță Noviform Smart ZNC EDM este prevăzută cu control numeric cu sistem Fuzzy Logic de a treia generație și design al circuitelor pentru o uzură redusă ce promite să ofere o alternativă evoluționistă a EDM-ului conventional, aducând mai aproape cea mai recentă tehnologie.

Probabil cea mai puțin complicată mașină EDM disponibilă!

La o singură privire, operatorul mașinii are o vedere de ansamblu asupra intregului procesului de prelucrare. Display-ul digital cu 3 axe afișează poziția electrodului la parametrii de prelucrare specificați ce sunt setați simplu prin câteva click-uri.

Se introduc doar cativa parametri:
• Direcția mașinii (tăiere sus/jos)
• Tipul electrodului și materialul de prelucrat
• Dimensiunea electrodului
• Rata de uzură a electrodului
• Valoarea de maxim a curentului
• Adâncimea de prelucrare

Cel mai bun program pentru mașină va fi generat automat de microprocesorul "fuzzy logic".

Această mașină de bază oferă rezultate de înaltă precizie și majoritatea inginerilor pot fii instruiți în mai puțin de o oră pentru a obține rezultate de success.


ZNC cu interfață și sistem de operare ușor de utilizat.

■ Modificarea automată a parametrilor: Eroziunea rapidă pentru a termina operatia.

■ Sursa care produce impulsuri controlate: in cazul lucrului cu un electrod sau la adancime mare, computerul poate calcula viteza adecvata pentru precizie sau pentru viteză.

■ Protecție la ARC și la scurtcircuit: monitorizare automată a procesului de eroziune, la producerea unui ARC sau a unui scurtcircuit, generatorul va detecta semnalul de reacție GAP și va ajusta frecvența eroziunii.

■ Protecție împotriva accidentelor: sistem de detectare automată a incendiilor, protecție ARC și detectarea nivelului de ulei, oferă sigranță in utilizarea sistemului.

Programe pe axa Z ușor de setat in 1 pana la max. 10 pași.


Fiecare pas poate conține parametrii diferiți de prelucrare. Paramentrii de prelucrare pot fi modificați in orice moment în timpul tăierii fără să afecteze programul salvat.

Odată parametrii introduși, mașina se va seta automat și va efectua automat prelucrarea. Aceasta va schimba setările dacă întâmpină condiții de tăiere deficitare și va revenii după ce acestea sunt eliminate.

Sistemul de control ”Fuzzy Logic” de a treia generație

Novick EDM utilizează tehnica "Fuzzy Logic" la mașinile cu electroeroziune unde este necesară doar introducerea tipului de material al electrodului și al piesei de lucru, a curentului maxim și curentului minim ca apoi controlerul să seteze automat toți parametrii de prelucrare de la eboş până la finitie. Aceasta caracteristica asigura prelucrarea in viteza, la precizie si calitate a piesei cu minimum de uzura a electrodului.
fuzzy logic novickedm
Sistemul de control "Fuzzy Logic" este o formă de bază de control adaptiv care monitorizează parametrii importanți de prelucrare. Dacă mașina întâmpină probleme în timpul tăierii, parametrii sunt ajustați automat până cînd problema este înlăturată, apoi sistemul va reveni la utilizarea setărilor originale.

Folosind noul sistem de control ”Fuzzy Logic”, majoritatea utilizatorilor au remarcat îmbunătățiri remarcabile în timpii de prelucrare, finisarea suprafeței si a ratei de uzută a electrozilor.

Control de calitate la standarde înalte a procesului de producție

Produsele de calitate superioară la prețuri rezonabile au fost din ce în ce mai bine primite de cumpărătorii din întreaga lume. În ultimii ani, Novick a făcut progrese în ceea ce privește tehnologia și calitatea mașinilor. Controlul riguros al calității este efectuat pe parcursul întregului proces de fabricație, de la depozitare, prelucrare, asamblare până la controlul calității. În plus, s-a acordat atenție deosebită fiecărui detaliu al procesului de fabricație. EDM-urile Novick au fost vândute în peste 40 de țări din lume, iar exporturile către țări dezvoltate precum Europa și America cresc treptat. În scopul de a prezenta excelență, efectuăm în mod constant analiza în detaliu a problemelor si modului de ajustare a execuției.


Rigiditatea și precizia sunt semnele distinctive ale noilor mașini Noviform Smart. Metodele de ultimă oră au fost utilizate în dezvoltarea lor în timp ce cele mai bune tehnici de prelucrare și asamblare moderne au intrat în construcția lor.


Fiecare mașină este verificată cu un laser care verifică precizia de poziționare a fiecărei axe pentru a se asigura că respecta norma VDI 3441. De asemenea, fiecare mașină trebuie să respecte restricțiile conform ISO 230-4.


• Design compact, cu economie de spațiu, cu sistem dielectic integrat și generator pentru prelucrarea pieselor mici și mijlocii.
• Axa X / Y utilizează șuruburi cu bile de înaltă calitate pentru a asigura transmisia ușoară și precizia ridicată.
• Corpul turnat al mașinii utilizează fontă de inalta calitate, detensionata, pentru a asigura rigiditatea mașinii fără deformari ale structurii.
• Constructia mașinii este proiectata pentru rezistență la tracțiune, rezistență la compresiune și rigiditate.
• Avans controlat NC pe aza Z (ZNC)
• Design integral cu amprentă compactă
• Masă precisă pe role de rulmenți cu ace pe ghidaje simetrice.
• Cap de lucru extrem de precis cu culisa de se deplaseaza pe ghidaje cu role pre-tensionate;
• Rezervor de lucru mare cu două uși, ce permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a pieselor de lucru.
• Masă de lucru rigidă din fontă de înaltă calitate
• Rigle de masura pe toate axele ce asigură o precizie constantă
• Rezervor dielectric, integrat în cadrul mașinii
• Ungere centralizată manuala pentru ghidajele și axele mesei.
• Actionare servo pe axa Z pentru reglarea fină a stabilități sistemului.
• Operare ușoară și simplu de învățat
• Parametrii se introduc direct la panoul de control și pot fi ușor de optimizat
• Pot fi introduse în total 10 seturi cu poziții și amperaje sau etape de finisare
• Interblocari de siguranță incluzînd detector de căldură si infraroșu


Echipament standard

▶ Avansul axei Z controlat prin NC
▶ Rigle de masura pe toate axele
▶ Rezervor dielectric
▶ Senzor de flacără (incendiul declanșează oprirea automată)
▶ Senzor de arc
▶ Suport montare electrod
▶ Lumini halogen
▶ Filtru
▶ Unelte de operare
▶ Manualul operatorului
▶ Normele CE

Opțiuni disponibileOrbital head (optional)
Ficare mașină de electroeroziune poate fi Noviform Smart îmbunătățită cu un cap orbital care asigură o prelucrare mai bună, precizie și calitate superioară a suprafeței.

Atunci când se montează capul orbital, distanța dintre placa de electrod și masa este mai scurtă de 100 mm.


Cap orbital cu axa C (tip orbită circulară)
orbital-c-head-circular-orbit-pattern
Model orbital circular
• Greutatea maximă de încărcare: 50 kg (25 Kg pentru Noviform 250S)
• Valoarea maximă de translatie (mm): 2
• Precizia de revenire la zero (mm): + 0.005
• Tensiune de funcționare (V): 220
Cap orbital pe axele XY (2 axe)
orbital-xy-head-2-axis
Identifică mișcarea aleatorie: Traiectorie circulară, traiectorie pătrată, latura patratului, unghiul circumferențial arbitrar bisectând continuu, simetric cu unghiuri arbitrare și lateralul unghiului arbitrar
• Greutate maximă de încărcare: 30 KG
• Distanța de deplasare pe XY: 0.001mm-3.0mm
• Precizie rectilinie: 0,01 mmMasă magnetică (opțional)
Masa magnetică este special concepută pentru fixarea precisă și eficientă pe masina EDM. Construcția impermeabilă permite ca masa magnetică să fie scufundată în rezervorul de lichid dielectric.
Alte Masini
novick NOVIFORM 500P-II
NOVIFORM 500P-II
Detalii
chmer Seria A-CP
Seria A-CP
Detalii
Novick, Novick Europe, novick edm, novik edm, novik, novik europe, EDM, cnc, nc, cnc edm, novick cnc, masini EDM, EDM europe, prelucrare cu descarcare electrica, masini electroeroziune, Sink EDM, edm gaurire, electroeroziune prin fir, cu imersie, prelucrare prin descarcare electrica, prelucrare edm, masini de gaurit EDM, tehnologie EDM, gaurire gauri mici EDM, Chmer,,A422SL, P4030SL, D4030CL, CM A53CP, AH53C, HM65T, P3020SL submerged type, P4030SL submerged type, P5030SL submerged type, RX853F flushing type, RX853S submerged type, RX1063F flushing type, RX1063S submerged type, RX1065S, RX1283S, Q43SL sybmerged type, Q53SL,EDM, WIRE EDM, WIRE CUT EDM, WIRE CUTTING MACHINE, DIE SINKER EDM, DIE SINKING EDM, HOLE DRILLING, CNC SINKER EDM, HIGH SPEED MILLING MACHINE, CNC WIRE CUT, HIGH SPEED MILLING MACHINE, CNC WIRE CUT