MASINI DE PROFILAT SARMA

Masina CNC cu axe multiple si control servo pentru formare sarma - profimach
PROFIMACH

EWB 12 axe

Masina CNC cu axe multiple si control servo pentru formare sarma

Aceasta masina permite fabricantilor de arcuri sa foloseasca o singura masina pentru producerea mai multor tipuri de arcuri si alte moduri de formare a sarmei. Masina are un arbore controlat de un motor servo, 8 ghidaje operate servo, o placa prelucrare rotativa cu actionare servo, sistem de rasucire si avans controlat servo. Programarea complexa, dar usor de folosit, permite o programare usoara si asigura o versatilitate superioara.

Masina CNC de indoit sarma, foarte versatila - profimach
PROFIMACH

EWB 3-4 axe

EWB 4-5 axe

EWB 5 axe

Masina CNC de indoit sarma, foarte versatila

Masina CNC de indoit sarma combina precizia CNC si avantajele mecanizarii. Este recomandata pentru producerea unor forme diferite de arcuri si prezinta o instalare si programare usoara. Masina poate produce arcuri de tensiune, arcuri de compresie, arcuri de tensiune/extensie, forme din sarma si alte produse conexe.

Masina CNC pentru arcuri elicoidale - profimach
PROFIMACH

EWB 2-3 axe

EWB 4 axe

EWB 5 axe

Masina CNC pentru arcuri elicoidale

Masinile pentru arcuri elicoidale cu pana la 5 axe pot opera la avans mare, sincron sau individual. Masina are un software avansat, totusi usor de folosit, permitand operatorilor sa inceapa productia in cel mai scurt timp posibil. Programele pentru realizarea arcurilor pot fi salvate in memoria interna a calculatoarelor.

sarma, indoire, indoire sarma, formare sarma, CNC, masina CNC arc compresat, seria ewb, 3-4 axe, ewb 5 axe, ewb 12 axe