STRUNJIRE CNC VERTICALA

Strunguri verticale CNC cu rigiditate mare - Goodway
GOODWAY

Seria GV-500

Strunguri verticale CNC cu rigiditate mare

Incorporeaza ultima tehnologie din domeniul masinilor unelte. Seria Goodway GV-500 de strunguri CNC verticale de mare viteza combina rigiditatea mare cu ghidaje liniare precise o turela cu indexare servo si un arbore puternic (cuplu maxim de pana la 883 N-m)

Strunguri verticale CNC ultra performante - Goodway
GOODWAY

Seria GV-780

Strunguri verticale CNC ultra performante

Seria de centre foarte performante de strunjire verticale CNC Goodway GV-780 combina o structura cu rigiditate ridicata si ghidaje liniare de precizie cu o turela cu indexare servo si un arbore puternic.
Turela optionala cu scule antrenate, axa C, portsculele gemene si sistemul de echilibrare dinamica permite seriei GV-780 sa efectueze operatii de strunjire, frezare, gaurire, tarodare, strunjire frontala pe doua fete si balansare dinamica pe o singura masina.

Strung CNC vertical - Goodway
GOODWAY

Seria GV-800

Strung CNC vertical

Cu un diametru maxim de strunjire de 820mm pe 650 mm lungime, GV-800 este ideal pentru prelucrarea pieselor de lucru lungi, in conditii dure.

Strung CNC vertical de mare performanta - Goodway
GOODWAY

Seria GV-1000

Strung CNC vertical de mare performanta

Cu un diametru maxim de strunjire de 1000mm pe 760 mm lungime, GV-1000 este ideal pentru prelucrarea pieselor de lucru lungi, in conditii dure.

Strung vertical de inalta precizie - you ji
YOU JI

Seria YV 200-800

Strung vertical de inalta precizie

Designul compact al seriei YV asigura unele avantaje precum spatiu redus de instalare si o rigiditate excelenta, pentru o precizie mare.
Designul versatil si flexibil imbunatateste considerabil procesul de incarcare si descarcare pentru a asigura o pozitionare precisa a piesei de lucru.
Turela cu 8 posturi si portsculele variate intrunesc cerintele de productie specifice.

Strung vertical de mare precizie cu doi arbori - you ji
YOU JI

Seria YV 200-800 Twin

Strung vertical de mare precizie cu doi arbori

Designul versatil si flexibil imbunatateste considerabil procesul de incarcare si descarcare pentru a asigura o pozitionare precisa a piesei de lucru. Designul compact al seriei YV asigura unele avantaje precum spatiu redus de instalare si o rigiditate excelenta, pentru o precizie mare. Prelucrarea simultana a doua operatii mareste calitatea si reduce costurile de productie.

Strung vertical cu un singur montant - you ji
YOU JI

Seria YV 1000-1600

Strung vertical cu un singur montant

Seria You Ji de strunguri verticale este proiectata pentru prelucrari de inalta precizie, avand o rigiditate si stabilitate inalte, fiind special conceputa pentru prelucrari in conditii grele, inclusiv a pieselor de lucru non-simetrice.

Strung vertical cu montant dublu - you ji
YOU JI

Seria VTL

Strung vertical cu montant dublu

Seria VTL de strunguri verticale este proiectata pentru prelucrari de inalta precizie, avand o rigiditate si stabilitate inalte, fiind special conceputa pentru prelucrari in conditii grele, inclusiv a pieselor de lucru non-simetrice.
Rigiditatea extraordinara a structurii si designului asigura caracteristicile mecanice necesare pentru strunjirea in conditii extrem de dure, atingand maximul de precizie si stabilitate, marind astfel durata de viata a sculelor

Strung vertical cu transversa fixa foarte rigid - you ji
YOU JI

Seria VTS

Strung vertical cu transversa fixa foarte rigid

Seria VTS este proiectata cu o transversa fixa, care incorporeaza un scvhimbator automat de scule (AAC) + magazie de scule ATC pentru a reduce timpii morti. Designul asigura o eficienta ridicata si ofera cea mai buna solutie pentru functiile complexe de prelucrare, fiind indicat pentru o gama larga de aplicatii

Strung vertical hidrostatic cu posibilitate mare de incarcare - you ji
YOU JI

Seria VTH

Strung vertical hidrostatic cu posibilitate mare de incarcare

- Designul hidrostatic permite sarcini mari pe masa de lucru
- Un sistem de siguranta controleaza presiunea hidrostatica pentru o siguranta maxima
- Contactul excelent dintre piesa de lucru si universal asigura o prelucrare de mare precizie.

Centru de strunjire pentru jante de aluminiu - you ji
YOU JI

Seria WV

Seria WV Twin

Centru de strunjire pentru jante de aluminiu

- Eficienta mare: WV-600E2T cu turela dubla (OP10 asigura operatii de strunjire simultane
- Rigiditate mare: axa X este proiectata pentru un montant patrat de 250x250mm, incorporand ghidajele mari ale axei Z pentru o prelucrare de calitate in conditii dure.
- Calitate ridicata: masina este proiectata special pentru a asigura rigiditate, precizie si cea mai buna indepartare a spanului, pentru a asigura calitatea excelenta a prelucrarii.

strung conventional, strunjire, strung orizontal, vertical, cu batiu plat, cu batiu inclinat, strung orizontal cu batiu inclinat, strung complex, tip elvetian, vertical, cu auto-invatare, challenger, goodway, profimach, you ji, strung aschieri grele, strung conventional, diametru strunjire, arbori gemeni, centru strunjire jante aluminiu, centru strunjire evlvetian, strunjire cnc, strunjire complexa, strunjire metal,