STRUNJIRE COMPLEXA CNC

Centre de strunjire cu doi arbori si doua turele - Goodway
GOODWAY

Seria GTS

Seria GTX

Centre de strunjire cu doi arbori si doua turele

Seria incorporeaza doi arbori opusi si doua turele, axa C si scule antrenate. Aceasta configuratie permite ambelor turele sa lucreze simultan, pentru eficienta maxima.

Centre strunjire cu 2 arbori si 2 turele cu operatii multiple - Goodway
GOODWAY

Seria GMT

Seria GTS-201

Centre strunjire cu 2 arbori si 2 turele cu operatii multiple

Seria cuprinde masini foarte eficiente, multifunctionale. Arborii dubli incorporati cu structura a turelelor superiaora/inferioara va asigura o precizie mare si un echilibru excelent al capacitatii de strunjire. Turela superioara si cea inferioara pot lucra simultan pe aceeasi parte a piesei de lucru, ceea ce economiseste mult timp. Poate fi combinat de asemenea cu un sistem optional de incarcare/descarcare pentru a economisi forta de lucru si a micsora ciclul de productie pentru productia in masa.

Centru de strunjire cu orbitare pe mai multe axe - Goodway
GOODWAY

Seria GMS

Centru de strunjire cu orbitare pe mai multe axe

- Strunjire simultana pe ambii arbori, cele mai bune conditii de prelucrare, o precizie marita si calitate superioara a pieselor de lucru lungi
- Cu constructia avansata care cuprinde turela dubla si 2 arbori, o turela poate prelucra o piesa de lucru pe un arbore si celalalt poate opera simultan, oferind practic doua masini pentru o eficienta sporita.

strung conventional, strunjire, strung orizontal, vertical, cu batiu plat, cu batiu inclinat, strung orizontal cu batiu inclinat, strung complex, tip elvetian, vertical, cu auto-invatare, challenger, goodway, profimach, you ji, strung aschieri grele, strung conventional, diametru strunjire, arbori gemeni, centru strunjire jante aluminiu, centru strunjire evlvetian, strunjire cnc, strunjire complexa, strunjire metal,