STRUNGURI CNC SPECIALE

Strunguri CNC cu doua centre de prindere - profimach
PROFIMACH

Seria CNC PTL-C

Strunguri CNC cu doua centre de prindere

Doi arbori fiecare cu sistem dublu penseta - centru. Strunjiri separate la ambele capete: prindere la dreapta si strunjire la stanga sau prindere la stanga si strunjire la dreapta.
Sistem de incarcare si descarcare automata ce este disponibil (optional) pentru diferite tipuri de prelucrari.

Strunguri CNC pentru strunjiri simultane la ambele capete - profimach
PROFIMACH

CNC PTE-Gang Type

CNC PTE-Turret Type

CNC PTE-Twin Spindle Type

Strunguri CNC pentru strunjiri simultane la ambele capete

Un singur arbore (fix), doua turele (mobile), doua unitati portcutit (mobile) si sistem CNC dublu. Cele doua turele (doua unitati portcutit ) pot opera simultan si pot indeplini diferite procese de taiere la ambele capete. Axuri, tije sau tuburi, strunjite la ambele capete (interior sau exterior) sunt prelucrate simultan pentru a se obtine o concentricitate foarte inalta. Un sistem special de incarcare si descarcare poate fi montat pentru a manui piesele cu forme asimetrice sau cu forme speciale la capete.

Strung CNC Poligonal - profimach
PROFIMACH

Seria CNC PTH

Strung CNC Poligonal

Strunjirea si aschierea poligonala sunt efectuate pe o singura masina pentru a obtine o concentricitate si simetrie inalta. Strung CNC bine integrat cu aschiere poligonala NC recomandat pentru strunjirea si aschierea poligonala. Integrarea unica a masinii CNC poligonale cu functia unui strung de baza CNC permite operatii diverse pe o singura masina.

strung conventional, strunjire, strung orizontal, vertical, cu batiu plat, cu batiu inclinat, strung orizontal cu batiu inclinat, strung complex, tip elvetian, vertical, cu auto-invatare, challenger, goodway, profimach, you ji, strung aschieri grele, strung conventional, diametru strunjire, arbori gemeni, centru strunjire jante aluminiu, centru strunjire evlvetian, strunjire cnc, strunjire complexa, strunjire metal,