STRUNGURI CONVENTIONALE ORIZONTALE

Strunguri de Mare Precizie tip Banc - profimach
PROFIMACH

Seria SMART

Strunguri de Mare Precizie tip Banc

Masina este recomandata pentru prelucrarea suprafetelor interioare si exterioare ale cilindrilor, a suprafetelor conice, etc. Poate strunji axuri mici, mansoane, tablite.
Caracteristici:
- batiul este calit si intarit.
- arborele principal este sprijinit de rulmenti cu role de precizie
- gama de turatie a arborelui este intre 70~2000 r/min
- masina opereaza cu un zgomot redus

Strunguri Rigide de Mare Precizie pt Ateliere de Reparatii - profimach
PROFIMACH

Seria SOLID

Strunguri Rigide de Mare Precizie pt Ateliere de Reparatii

Aceasta serie de strunguri a fost proiectata pentru o prelucrare mai buna a pieselor de lucru individuale sau a productiilor in serii mari. Constructia rigida a masinii (batiul, papusa fixa, pinola, ghidajele) si componentele mobile, gama larga de turatie a arborelui precum si ratele mari de avans permit o selectie rationala a parametrilor de lucru si operatii diverse pentru aschieri in regim normal si in conditii grele, pastrand in acelasi timp un grad de precizie ridicat.

Strunguri universale de Mare Precizie pt Ateliere de Reparatii - profimach
PROFIMACH

Seria MASTER

Strunguri universale de Mare Precizie pt Ateliere de Reparatii

Aceste strunguri pot satisface diferite nevoi de prelucrare pentru o gama larga de industrii, ofering in acelasi timp o solutie accesibila pentru o mai buna precizie de prelucrare si finisare a suprafetelor. Stilul modern, in conformitate cu ultimile modificari in codurile celor mai bune practici, impune siguranta si confort.

Strunguri Universale de Mare Precizie - profimach
PROFIMACH

Seria POWER

Strunguri Universale de Mare Precizie

Peretele lateral al batiului este construit cu nervuri duble, sub forma de cutie. Rigiditatea este mai mare decta in cazul strungurilor obisnuite. Precizia este stabila. Toate aceste strunguri pot efectua operatii in conditii de lucru dure.

Strunguri Universale Grele, Economice cu Batiu Masiv - profimach
PROFIMACH

Seria STRONG

Strunguri Universale Grele, Economice cu Batiu Masiv

Aceasta serie de strunguri conventionale este recomandata pentru strunjirea suprafetelor cilindrice interne si extrene, precum si diverse filetari metrice, in inch, modulare si diametrale. Ele pot fi folosite, de asemenea, pentru brosarea canelurilor si ghidajelor. Turnate dintr-o singura bucata, cu structura interna tip cutie, de mare rigiditate, cu ghidaje calite. Precizia este stabila iar rigiditatea este inalta. Toate aceste strunguri pot efectua aschieri grele.

Strunguri Universale Usoare pentru Piese cu Diametru Mare - profimach
PROFIMACH

Seria STAR

Strunguri Universale Usoare pentru Piese cu Diametru Mare

Distanta dintre centre (mm): 1500 2000 3000 4500 6000
Strungul este recomandat pentru prelucrarea unor piese de lucru sub forma de disc pentru lucrari usoare si a pieselor de lucru sub forma de ax cu diametru mare.

Strunguri Grele de Mare Putere - profimach
PROFIMACH

Seria CAPTAIN

Strunguri Grele de Mare Putere

Aceasta serie poate procesa o mare varietate de componente tip disc, arbori, masinile fiind folosite, de asememenea, pentru tarodare, strunjire in arc, etc. Seria intruneste cerintele de turatie pentru prelucrarea metalelor feroase si neferoase. Stabilitatea la aschierile grele este imbunatatita de rigiditatea batiului, a arborelui si a pinolei.

Strunguri Universale Grele pentru Piese cu Diametru Mare - profimach
PROFIMACH

Seria GIANT

Strunguri Universale Grele pentru Piese cu Diametru Mare

Aceste masini sunt recomandate pentru diverse operatii de strunjire, precum strunjirea suprafetelor cilindrice, interne si externe, suprafete frontale, tarodare sistem metric sau inch, filete modulare si filete cu pas diametric, etc. Strunjirea conica se poate realiza independent cu sania superioara, sau in combinatie cu avansul longitudinal. Aceste masini pot efectua, de asemenea, gaurire, trepanare si alezare.

Strunguri Universale Super Grele Pentru Piese Cu Diametru Mare - profimach
PROFIMACH

Seria MASTODON

Strunguri Universale Super Grele Pentru Piese Cu Diametru Mare

Aceasta serie de masini unelte este folosita pentru strunjirea suprafetelor interne si externe ale cilindrilor, strunjirea interiorului si exteriorului unor piese conice, cilindrice, filetare, alezare, printre altele. Structura stabila asigura o rigiditate mare si o buna performanta a intregii masini.

Strung batiu dublu pentru aschieri grele - profimach
PROFIMACH

Seria TITAN

Strung batiu dublu pentru aschieri grele

Aceasta masina este folosita in industrii precum industria eoliana, utilaje pentru prelucrarea cauciucului, industria auto si de aviatie, constructia de vapoare. Este recomandata pentru procesarea unor flanse cu diametru mare, a jantelor, diverselor conducte si alte piese de lucru.

Strung Fatuire - profimach
PROFIMACH

Seria PTF

Strung Fatuire

Diametrul maxim de strunjire (mm): 1600 2000 2300 2500
Aceasta masina este folosita in industrii diverse, precum masinile pentru prelucrarea cauciucului, minerit, auto, aviatia, echipamente eoliene. Este recomandata pentru procesarea unor flanse de diametru mare, jante si alte piese de lucru.

strung conventional, strunjire, strung orizontal, vertical, cu batiu plat, cu batiu inclinat, strung orizontal cu batiu inclinat, strung complex, tip elvetian, vertical, cu auto-invatare, challenger, goodway, profimach, you ji, strung aschieri grele, strung conventional, diametru strunjire, arbori gemeni, centru strunjire jante aluminiu, centru strunjire evlvetian, strunjire cnc, strunjire complexa, strunjire metal,