STRUNGURI CNC ORIZONTALE CU BATIU INCLINAT

Strunguri CNC competitive pentru regimuri dure de aschiere - Goodway
GOODWAY

Seria GA-2000

Seria GA-3000

Strunguri CNC competitive pentru regimuri dure de aschiere

Proiectata pentru aplicatii dure, cu o precizie extraordinara, seria GA cuprinde centre de strunjire de mare performanta, cu motoare cu cuplu puternic, ghidaje super rigide si turele cu indexare servo de diametru mare, pentru a va oferi cea mai puternica masina de prelucrat.

Strunguri CNC de inalta performanta pentru jante aluminiu - Goodway
GOODWAY

Seria GA W

Strunguri CNC de inalta performanta pentru jante aluminiu

Plin de tehnologie de ultima generatie si componente de calitate, seria Goodway GA-2800/W18 & GA-3300/W24 combina constructia puternica, interfata integrata modificabila la cerere pentru universale, si o eliminare eficienta a spanului, pentru a va oferi centrul numarul 1 de strunjire a jentilor de pe piata.

Strunguri CNC ultra performante - Goodway
GOODWAY

Seria GS-200

Strunguri CNC ultra performante

Incorporand ultima tehnologie si materiale de prima calitate, seria Goodway GS-200 combina o putere incredibila, rezistenta si viteza pentru a va oferi cea mai buna solutie de prelucrare. 2 lungimi de batiu (folosind acelasi design avansat) si 3 dimensiuni ale arborelui va ofera 6 configuratii de baza pentru a raspunde cel mai bine nevoilor dvs.

Combinatia perfecta dintre viteza, putere, precizie si rezistenta - Goodway
GOODWAY

Seria GS-2000

Seria GS-3000

Combinatia perfecta dintre viteza, putere, precizie si rezistenta

Aceste masini puternice vor indeplini cu usurinta cele mai solicitante aplicatii de strunjire, prezente si viitoare. Mai mult, cu scule antrenate (2 optiuni disponibile), axa X, axa Y si capacitati arbore secundar, operatii de frezare, gaurire si strunjire frontala pot fi efectuate pe o singura masina.

Strunguri CNC competitive de inalta performanta - Goodway
GOODWAY

Seria GS-3000 alpha

Strunguri CNC competitive de inalta performanta

Batiul cu centru de greutate coborat si inclinat la 30° ofera o baza cu rigiditate exceptionala pentru papusa fixa, turela si papusa mobila astfel incat intreaga structura a masinii sa ofere stabilitate maxima in aschieri grele si foarte grele si sa mentina in timp precizia de prelucrare. Rigiditate mai mare inseamana o viata mai lunga a sculei.

Strunguri CNC cu performante maxime - Goodway
GOODWAY

Seria GS-4000

Seria GS-6000

Seria GS-8000

Strunguri CNC cu performante maxime

Aceste masini puternice vor satisface cu usurinta cerintele cele mai stricte de operare. 2 lungimi ale batiului *care folosesc acelasi design avansat) si 3 dimensiuni ale arborelui va ofera 6 configuratii de baza care sa se potriveasca cel mai bine necesitatilor dvs. Mai mult, cu scule antrenate (2 optiuni disponibile), axa X, axa Y si capacitati arbore secundar, operatii de frezare, gaurire si strunjire frontala pot fi efectuate pe o singura masina.

Strunguri CNC - Goodway
GOODWAY

Seria TS

Strunguri CNC

- batiul inclinat la 30 grade asigura o eliminare usoara a spanului si un acces mai usor pentru operator.
- Sistem de protectie complet inchis, pastreaza un mediu de lucru curat
- axele X si Z sunt actionate cu servo motoare puternice FANUC /Mitsubishi, asigurand un cuplu imens, cu accelerari/decelerari mai rapide.

Centre de strunjire cu precizie mare, foarte rapide - Goodway
GOODWAY

Seria GLS-1500

Seria GLS-2000

Centre de strunjire cu precizie mare, foarte rapide

Pe baza seriei GLS-150, noua serie GLS - 1500 va aduce un batiu inclinat la 30 grade si o turela cu scule antrenate, optional
Este construit pentru aplicatii dure. Sistemul de protectie complet inchis asigura un mediu de lucru curat

strung conventional, strunjire, strung orizontal, vertical, cu batiu plat, cu batiu inclinat, strung orizontal cu batiu inclinat, strung complex, tip elvetian, vertical, cu auto-invatare, challenger, goodway, profimach, you ji, strung aschieri grele, strung conventional, diametru strunjire, arbori gemeni, centru strunjire jante aluminiu, centru strunjire evlvetian, strunjire cnc, strunjire complexa, strunjire metal,