Oferta
Catalog
Video

Masina de debitat cu banda in unghi, complet automata

Masina de debitat in unghi este ideala pentru o varietate de aplicatii care necesita prelucrarea in unghi. Avand un cap mobil versatil, si un control facil, aceste masini sunt proiectate pentru a va oferi un maxim de productivitate si cel mai bun raport cost/productie din clasa sa.

details_arrow
everising
S-6235HA
everising S-6235HA Masina de debitat cu banda in unghi, complet automata
   
  
ParametruUnitate.
Diametru bara rotunda 0°mm
Diametru bara patrata 0° mm
Diametru bara rotunda 45° mm
Diametru bara patrata 45° mm
60° diamatru bara rotundamm
60° diametru bara patratamm
Dimensiune bandamm
Motor pompa hidraulicaHP
Motor pompa racireHP
Lungime indexaremm
Inaltime masamm
Spatiu instalare(LxW)mm
Greutate masinakg
 • S-6235HA
  350
  620 x 350
  350
  420 x 350
  300
  290 x 350
  4900 x 34 x 1.1
  1
  1/8
  600
  830
  4530 mm x 2100 mm
  2200

Unghiul de taiere

Unghiul de taiere

Setarea unghiului de taiere se face cu usurinta in mod manual de catre operator iar valoarea poate fi vizualizata cu usurinta pe o scala indicatoare.

Roller bearing + carbide guide blocks

Role de ghidare+ghidaje din carbura metalica

Rolele de ghidare servesc ca o preghidare pentru alinierea verticală a pânzei de tăiere înainte de a intra în fanta de ghidare placata cu ghidaje plate din carbură şi răcite intern cu lichid.

Viteza infinit variabila

Viteza infinit variabila

Viteza pânzei este reglată de o roată de mână amplasată lateral cu posibilitate uşoară de operare. Vitezele pot fi variate la infinit pentru a acoperi o serie întreagă de materiale de la aliaje pe bază de nichel până la aluminiu.

Masa fixa cu role de ghidare

Masa fixa cu role de ghidare

Masa cu rolele de ghidare include două seturi de role de ghidare verticale ajustabile şi bare reglabile - folosite cu ataşamentul de fixare.

Clamping vise system

Sistemul de prindere al materialului

Standard masina este prevazuta cu menghina de prindere a materialului cu strangere hidraulica iar preajustarea distantei dintre bacuri se face manual cu ajutorul unui dispozitiv cu cama.

Hydraulic blade tension

Tensionarea panzei

Tensiunea potrivită în pânza de tăiere este menţinută de un dispozitiv de tensionare hidraulic pentru a asigura o mare acuratete, viteză maximă de tăiere si o durată de viaţă mare a pânzei.

Nesting fixture for bundle cutting

Dispozitiv de fixare pt. taierea in pachet

Optional se poate monta un dispozitiv de fixare pentru taiere in pachet a barelor ce constă într-un sistem de prindere hidraulică si poate fi montată în cele două părţi (menghina pentru indexare şi menghina din faţă). Aceasta face posibilă tăierea mai multor piese odată.

Alte Masini
everising Seria HW
Seria HW
Detalii
everising Seria S-SA
Seria S-SA
Detalii
fierastrau, debitare, debitare orizontala, fierastrau debitare banda, ferastrau vertical, fierastrau cu disc circular, debitare in unghi, complet automat, fierastrau banda pivot, fierastrau cu montant, debitare tevi si bare solide, everising, profimach, soco, fierastrau banda metale, masini debitat, debitare cu banda, debitare cu disc.