MASINI DE DEBITAT CU BANDA ORIZONTALA

Ferastrau cu banda semi-automat tip pivot - profimach
PROFIMACH

Seria PS-M

Ferastrau cu banda semi-automat tip pivot

Aceasta serie de masini orizontale de debitat cu banda sunt construite pentru a raspunde celor mai inalte standarde de eficienta, rigiditate si precizie. Structura masinii unelte este compacta, cu o performanta stabila si fiabila si precizie ridicata.

Ferastrau cu banda cu coloana complet automat tip pivot - everising
EVERISING

Seria S

PROFIMACH

Seria PS-A

Ferastrau cu banda cu coloana complet automat tip pivot

Masina de debitat orizontala cu coloana, complet automata, are avantajele unei structuri rationale, o performanta stabila si fiabila si precizie ridicata. Este echipamentul ideal pentru debitarea unor materiale diverse, in loturi mici spre medii.

Ferastrau cu banda semi automat tip coloana - everising
EVERISING

Seria H

PROFIMACH

Seria PSC-SA

Ferastrau cu banda semi automat tip coloana

Seria de masini de debitat cu banda orizontale, semi-automate, prezinta avantajul unei constructii rezistente, stabilitate si fiabilitate, la precizie ridicata. Este echipamentul ideal pentru prelucrarea unor materiale diferite, in loturi mici sau medii.

Ferastrau cu banda complet automat tip coloana dubla - profimach
PROFIMACH

Seria PSC-A

Ferastrau cu banda complet automat tip coloana dubla

Usor de operat, utilizare flexibila, economice si extrem de rapide, masinile de debitat orizontale cu coloana dubla automate au avantajele unei structuri rationale, o performanta stabila si fiabila si precizie ridicata.

Ferastrau cu banda tip coloana - profimach
PROFIMACH

Seria PSB-SA

Ferastrau cu banda tip coloana

Seria portal de mari dimensiuni combina designul unei masini moderne pentru debitarea unor blocuri mari si grele de metal. Este folosita pe scara larga intr-o varietate de industrii, precum industria otelului, industria produselor din hotel, industria auto, aeriana, echipamente de asamblare si productie, industria de ambalare, industria taierii produselor ceramice etc.

Masina de debitat cu banda - complet automata - everising
EVERISING

Seria H

Masina de debitat cu banda - complet automata

Aceasta serie de masini de debitat cu banda orizontale este gandita pentru a intruni cele mai mari standarde de eficienta, rigiditate si precizie. Designul inovativ, combinat cu componente de o calitate excelenta, include caracteristici superioare, precum: control PLC, avans automat, tensionare a benzii controlata hidraulic, menghina duala cu control hidraulic, viteze de lucru variabile la infinit, facand aceste masini alegerea perfecta daca va doriti cea mai buna performanta si productivitate.

Control NC - tip montant - everising
EVERISING

Seria H-HANC

Control NC - tip montant

Aceasta serie de masini de debitat automate combina capacitatea mare de lucru cu un sistem puternic de angrenare. Echipate cu control NC automat pentru setare rapida si un maxim de productie, sunt masinile ideale pentru prelucrarea produselor structurale, tevilor si barelor din otel mediu. Masinile sunt construite folosind componente de calitate iar materialele vor rezista ani buni, in cele mai dure conditii de operare.

Control CNC - everising
EVERISING

Seria CNC

Control CNC

The Everising CNC Series is a state-of-the-art brand saw machine with number of intelligent functions are designed to be operator-friendly with modern engineering concepts.

Ferastrau cu banda semi automat rezistent la explozii - profimach
PROFIMACH

Seria PS EP

Ferastrau cu banda semi automat rezistent la explozii

Gratie designului si constructiei seriei PS EP de masini de debitat cu banda, se recomanda utilizarea pentru productii in serie si prelucrari unice cand se cere un standard inalt de fiabilitate si protectie in medii periculoase (rezistenta la explozii, etansa impotriva prafului, presurizata, sigura, etansa ermetic). Chiar si cele mai dificle materiale sunt separate usor si precis.

fierastrau, debitare, debitare orizontala, fierastrau debitare banda, ferastrau vertical, fierastrau cu disc circular, debitare in unghi, complet automat, fierastrau banda pivot, fierastrau cu montant, debitare tevi si bare solide, everising, profimach, soco, fierastrau banda metale, masini debitat, debitare cu banda, debitare cu disc.