MASINI DE FREZAT CONVENTIONALE

Masini de frezat cu cap pivotant universal - profimach
PROFIMACH

Seria COMBI

Seria FLEXI

Masini de frezat cu cap pivotant universal

Aceasta serie de masini de frezat, cu cap cu unghi variabil, folosite pentru regimuri grele de aschiere sunt construite dupa cele mai inalte standarde in industria constructiilor de masini unelte.
Combinatia dintre calitatea inalta si dotarea speciala face ca aceasta serie sa aiba cea mai buna cotatie pe piata internationala.

Masini de frezat cu batiu masiv si cap universal - profimach
PROFIMACH

Seria MIGHTY

Masini de frezat cu batiu masiv si cap universal

Capul universal prezinta o rigiditate maxima si este silentios. Unghiul poate fi setat manual, pe o scala infinita de la 90 la 45 grade, ceea ce permite ajustarea precisa a papusii fixe si o deplasare facila la o pozitie orizontala.

Masini de gaurit/frezat - profimach
PROFIMACH

Seria EASY

Masini de gaurit/frezat

- Ghidaje dreptunghiulare care ofera o mare stabilitate
- Suprafata mesei este slefuita si calita
- Papusa fixa se roteste la +/- 45 grade

Masini de frezat multifunctionale - profimach
PROFIMACH

Seria MULTI

Masini de frezat multifunctionale

Masini de frezat pentru scopuri multiple - profimach
PROFIMACH

Seria RAPTOR

Masini de frezat pentru scopuri multiple

Masini de frezat tip portal - profimach
PROFIMACH

Seria MAMMOTH

Masini de frezat tip portal

Masini de frezat tip ToolRoom - profimach
PROFIMACH

Seria TOOLROOM

Masini de frezat tip ToolRoom

Folosite pentru prelucrarea metalului in diferite industrii mecanice. Pot fi folosite pentru gaurire, frezare si alezare. Sunt recomandate pentru piese semi-fabricate si de precizie, cu forme complicate.

masini de frezat, frezare conventionala, frezare cnc, centru vertical de prelucrare, fezare orizontala, centru orizontal de prelucrare, masini frezare si gravare, masini de frezat cu batiu cu masa mobila, masini frezare si alezare coordonate, frezare si alezare, masini frezare cu batiu, prelucrare pe 5 axe, frezare roti dintate, centru prelucrare 5 fete, centru frezare universal, frezare radiala, tip turela, cente verticale frezAre viteza mare, centre prelucrare tip portal, alezare orizontala, alezare si frezare, tip portal, Profimach, Quaser, You Ji, Awea, Challenger, Fanuc, Kiheung, masini frezat speciale, centre verticale prelucrare, masini frezat filete, masini frezat tip portal