Oferta
Catalog
Video

Centru de prelucrare vertical puternic, precis si robust

Aceste centre de prelucrare verticale sunt proiectate si produse pentru eficienta sporita si precizie mare de prelucrare astfel incat sa raspunda unor cerinte de productie tot mai mari, cum ar fi productia de matrite si alte aplicatii ce necesita masini puternice si fiabile.

details_arrow
profimach
Seria VMC
profimach VMC-850 Centru de prelucrare vertical puternic, precis si robust
   
Cursa axa X (mm)  

700

850

1000

1100

1200

1600

ParametruUnitate.
Cursa axei Xmm
Cursa axei Ymm
Cursa axei Zmm
Dimensiune masamm
Greutate maxima pe masa de lucrukg
Distanta alezaj arbore la masamm
Distanta de la centrul arborelui la montantmm
Turatie arborerpm
Conicitate arbore 
Motor arborekW
T-slotnr.mm
Capacitate magazie scule 
Diametru maxim sculamm
Lungime sculamm
Greutate sculakg
Dimensiuni masina (LxlxI)m
Greutate masinakg
 • VMC-850
  850
  500
  500
  1000x500
  500
  100-600
  560
  40-8000
  BT40
  7,5
  5-18
  16
  Ø130
  300
  8
  2,5x2,18x2,6
  5300

Servo motoare Fanuc cuplate direct pe axele X,Y,Z

Servo motoare Fanuc cuplate direct pe axele X,Y,Z

Servomotoarele Fanuc, pe fiecare axa sunt cuplate direct la suruburi cu bile cu diametru mare ce sunt pretensionte pentru a oferi o rigiditate ridicata si a minimza distorsiunile.

Evacuarea usoara a spanului

Evacuarea usoara a spanului

O buna eliminare a spanului rezultat in timpul lucrului imbunatateste productivitatea. Aparatorile inclinate pe axa Y si colectoarele de span plasate stanga-dreapta axei Y asigura indepartarea spanului in conditii optime din zona de lucru.

Panoul de control rabatabil

Panoul de control rabatabil

Panoul de control cu un design nou se poate roti pentru o pozitie convenabila in timpul setarii masinii sau al operarii. Cand panoul nu mai este folosit se poate roti cu usurinta la pozitia initiala.

Schimbatorul de caldura pentru dulapul electric

Schimbatorul de caldura pentru dulapul electric

Schimbatorul de caldura de inalta performanta asigura o temperatura constanta in dulapul electric oferind astfel o protectie ridicata componentelor electronice, controllerelor si driverelor.

Dulapul electrict

Dulapul electric

Componentele electrice si electronice sunt astfel pozitionate astfel incat sa fie in acord cu normele CE.

Aparatorile telescopice pentru ghidaje

Aparatorile telescopice pentru ghidaje

Masina este proiectata cu aparatori telescopice inclinate pe axa Y pentru a se evita acumularile de span. Lichidul de racire cu presiune mare directioneaza spanul rezultat in procesul de prelucrare catre zonele de evacuare asigurand un proces de eliminare optim si eficient.

Ghidajel liniare de mare rezistenta pe axele X,Y,Z

Ghidajel liniare de mare rezistenta pe axele X,Y,Z

Ghidajele liniare supradimensionate amplasate ala distanta mare intre ele, ofera o rigiditate ridicata cu forte de frecari minime, incalzire redusa si deformari reduse pentru viteze de avans mari, durata mare de viata si precizie de pozitionare excelenta.

Sistemul automat de ungere

Sistemul automat de ungere

Cele 3 axe liniare si suruburile cu bile sunt unse cu ajutorul unui sistem automat de ungere. Operatorul nu mai este nevoit sa asigure ungerea partilor in miscare. Acest sistem cntralizat de ungere nu numai ca previne deteriorarea suprafetelor metalice datorate actiunii agentului de racire, dar vine in acord si cu normele de protectie a mediului.

Belt driven Spindle

Arbore actionat prin curea de transmisie

Arborele este construit ca o unitate tip cartus fiind sustinut de 4 rulmenti de inalta precizie si mare viteza ce sunt in permanenta gresati. Arborele este actionat de un motor Fanuc de curent alternativ ce dezvolta un cuplu ridicat oferind astfel o putere mare de aschiere.

Magazia de scule tip carusel

Magazia de scule tip carusel

Magazia de scule tip carusel, ca dotare standard, ofera o capacitate de incarcare de 10 scule si permite selectarea sculei in ambele sensuri, aleatoriu, pentru o eficienta ridicata la prelucrare.

Alte Masini
awea Seria SP
Seria SP
Detalii
Quaser Seria MV204C
Seria MV204C
Detalii
masini de frezat, frezare conventionala, frezare cnc, centru vertical de prelucrare, fezare orizontala, centru orizontal de prelucrare, masini frezare si gravare, masini de frezat cu batiu cu masa mobila, masini frezare si alezare coordonate, frezare si alezare, masini frezare cu batiu, prelucrare pe 5 axe, frezare roti dintate, centru prelucrare 5 fete, centru frezare universal, frezare radiala, tip turela, cente verticale frezAre viteza mare, centre prelucrare tip portal, alezare orizontala, alezare si frezare, tip portal, Profimach, Quaser, You Ji, Awea, Challenger, Fanuc, Kiheung, masini frezat speciale, centre verticale prelucrare, masini frezat filete, masini frezat tip portal