Oferta
Catalog
Video

Centru de prelucrare vertical de mare performanta cu cadru C

- sistem avans turnat dintr-o singura piesa
- papusa fixa din fonta
- masa de lucru rezistenta de mari dimensiuni
- avans ultra rapid de 24 m / min pe axele X si Y( BM 850 ~1460 )
- axa Y extinsa, cu 4 ghidaje

details_arrow
awea
Seria BM-BT50
awea BM-850 Centru de prelucrare vertical de mare performanta cu cadru C
ParametruUnitate.
Cursa axei Xmm
Cursa axei Ymm
Cursa axei Zmm
Dimensiune masamm
Greutate maxima pe masa de lucrukg
Turatie arborerpm
Conicitate arbore 
Motor arborekW
T-slotnr.mm
Diametru maxim sculamm
Lungime sculamm
Greutate sculakg
Timp schimbare sculasec
Sistem rezervor racireL
Greutate masinakg
 • BM-850
  850
  600
  600
  1050x600
  850
  65-1500
  BT 50
  11
  18X5
  110/200
  300
  15
  7
  265
  6500


SISTEM ARBORE DE MARE PERFORMANTA

AWEA ofera o gama larga de centre de prelucrare si configuratii de arbori& motoare pentru a satisface cerintele dvs. De la angrenarea cu curea la cea directa, la arbori cu cutie de viteze, le putem oferi pe toate. Oferim, de asemenea, motoare cu multi cai putere pentru a asigura puterea masinilor noastre si a oferi cea mai mare performanta in aschiere.

Arborii sunt asamblati in fabrica proprie AWEA, in conditii de maxima curatenie pentru a elimina problemele cauzate de impuritatile din mediu.

Arborii cu cutie de viteze sunt construiti in fabrica noastra.

Dupa asamblare papusile fixe sunt izolate, dezasamblate si testate pe platforme de testare pentru a asigura ca temperatura, vibratiile si nivelul de zgomot se incadreaza in specificatii.

ARBORE CU ACTIONARE DIRECTA DE MARE PRECIZIE

Dimensiune con 40, rotatie de 10,000 / 12,000 / 15,000 rpm, arbore cu actionare directa. Arborele cu actionare directa asigura o rigiditate superioara ( 16 kgf / μm axial / radial ), precizie dinamica mai mare (1.2 μm ), nivel mai redus de zgomot ( usa deschisa : 72dB / usi inchise: 63 dB ), vibratii mici ( 2μm ), si deformare termica redusa ( axa Z continuu @ 32μm in 30 min).

OUTPUT ARBORE 40-TAPER
OUTPUT ARBORE 50-TAPER

Folosind metoda FEM, nervuri ransforsate optim sunt turnate direct in structura batiului, turnata dintr-o singura bucata. Impreuna cu montantul in forma de Y cu deschidere larga, rigiditatea mecanica a fost marita cu peste 45% in comparatie cu designul traditional. Seria BM poate efectua operatii grele si mentine precizia pe termen lung. O rigiditate mai buna inseamna si o durata de viata mai lunga a sculei.

Structura nervurilor montantului

Construit pentru a suporta ani si ani de productie in conditii grele, batiul echilibrat termic si componentele turnate sunt din fonta mehanitica F30 (standardul industrie este FC 20~25). Fonta din clasa FC30 suporta o tensiune mult mai mare si asigura o reducere mai eficienta a vibratiilor, oferind o masina care va intrece cu mult concurenta.

Batiurile cu centru de greutate jos incorporeaza 4 cutii de ghidaje pentru axa Y si sunt intinse la un raport de cel putin 1:1 pentru a atinge lungimea cursei X. Ghidajele ofera suport continuu pentru axa X.

Rigiditatea mesei este marita si cu ajutorul structurii ranforsate cu nervuri.

Suruburile cu bile din clasa C3 asigura cea mai mare precizie si rezistenta posibile.
In plus, pretensionarea pe toate axele reduce deformarea termica. Ghidajele extra-largi si calite turnate pe batiul masinii si saniei in timpul procesului de turnare sunt spatiate larg pentru o rezistenta maxima.
Sania este acoperita cu turcit pentru eliminarea frecarii, minimalizarea uzurii si precizia pe termen lung. Designul ghidajelor asigura de asemenea rigiditatea necesarea pentru aschierile grele.

Un numar total de 56 de puncte de contact ale tuturor saniilor, montantului si surubului cu bile cu batiul masinii sunt razuite manual pentru a asigura precizia maxima de asamblare, rigiditate si distributie a sarcinii. Mai mult, se mareste capacitatea de aschiere in conditii grele si precizia de prelucrare.

O inspectare stricta a cutiei surubului cu bile.

Masinile cu conicitate 40 au optional brat ATC de 24 / 30 / 32 / 40 scule, iar masinile cu conicitate 50 au brat ATC optional cu 24 / 30 / 40 scule.

Toate servomotoarele si arborele, inclusiv sistemele de angrenare au componente Fanuc din seria i, pentru a asigura performanta de varf si precizie. Axele X, Y si Z sunt actionate de servomotoare din seria Fanuc alpha i, asigurand un cuplu imens, cu accelerare/decelerare mai mare.


Montantul cu deschidere larga este dotat cu nervuri pentru a asigura rezistenta, stabilitate si rigiditate pentru o prelucrare in conditii grele, fara vibratii si urme pe suprafata.
Ghidajele extra largi si calite sunt direct turnate pe batiul masinii si saniei in timpul procesului de turnare. Au o precizie maxima si sunt distantate larg pentru o rezistenta maxima.
Toate servomotoarele si arborele, inclusiv driverele sunt din seria FANUC alpha i, pentru a asigura o performanta de prelucrare de varf si precizie.
Plina de tehnologie de top industriala si componente de inalta calitate, seria AWEA BM combina rezistenta, puterea incredibila si viteza pentru a va oferi Puterea Suprema de Prelucrare.
Structura masinii cu un design superior, fabricata din fonta mehanitica – cu nervuri puternice, asigura o rigiditate generala inalta si stabilitate termica.
Batiul cu centru jos de gravitate incorporeaza 4 ghidaje largi pentru axa Y si sunt intinse la un raport de cel putin 1:1 pentru a se potrivi lungimilor axei X. Ghidajele ofera sprijin complet pentru sania axei X.
Suruburile cu bile de mare precizie, calite, clasa C3 asigura cea mai inalta precizie si durabilitate posibila. In plus, pretensionarea pe toate axele minimalizeaza deformarea termica.
Alfametalmachinery Structure Awea BM 850
Alte Masini
awea Seria AV
Seria AV
Detalii
Quaser Seria MV205C
Seria MV205C
Detalii
masini de frezat, frezare conventionala, frezare cnc, centru vertical de prelucrare, fezare orizontala, centru orizontal de prelucrare, masini frezare si gravare, masini de frezat cu batiu cu masa mobila, masini frezare si alezare coordonate, frezare si alezare, masini frezare cu batiu, prelucrare pe 5 axe, frezare roti dintate, centru prelucrare 5 fete, centru frezare universal, frezare radiala, tip turela, cente verticale frezAre viteza mare, centre prelucrare tip portal, alezare orizontala, alezare si frezare, tip portal, Profimach, Quaser, You Ji, Awea, Challenger, Fanuc, Kiheung, masini frezat speciale, centre verticale prelucrare, masini frezat filete, masini frezat tip portal