CENTRU DE PRELUCRARE CU 5 AXE

Centru CNC tip portal cu 5 axe - awea
AWEA

Seria LV

Seria Mega 5G

Centru CNC tip portal cu 5 axe

Seria FMV cuprinde tehnologii avansate si are o structura a masinii de inalta calitate, fiind capabila sa efectueze aplicatii diverse pe 5 axe simultan, avand un design compact, extensibil, la un pret favorabil.

CENTRU DE PRELUCRARE CU 5 AXE - Quaser
QUASER

Seria UX

CENTRU DE PRELUCRARE CU 5 AXE

Echipat cu masa rotativa cu capacitate de lucru de pana la 600x400mm/300kg Toate modelele folosesc aceeasi baza, acelasi montant, sanie transversala si unitate ATC.

Centru de prelucrare complex cu cinci axe si batiu lung - Quaser
QUASER

Seria MK5U

Centru de prelucrare complex cu cinci axe si batiu lung

Aceste masini sunt recomandate in special pentru industria de matritare de mare precizie si pentru prelucrarea altor piese de precizie dintr-o gama larga de industrii. Performanta ridicata, precizie mare, aschiere in conditii dure, echipament de prelucrare pe 5 laturi pentru piese de lucru mici si medii. Ghidaje liniare de mare rigiditate pe axele X, Y.

Centru de prelucrare pe 5 axe tip portal  - awea
AWEA

Seria Mega 5P

Centru de prelucrare pe 5 axe tip portal

Masina este echipata cu 5 axe, X, Y, Z, B, C cu control simultan al deplasarii; prelucrare orizontala, verticala si chiar prelucrarea unor piese cu forme complexe este acum posibila printr-o singura setare.

masini de frezat, frezare conventionala, frezare cnc, centru vertical de prelucrare, fezare orizontala, centru orizontal de prelucrare, masini frezare si gravare, masini de frezat cu batiu cu masa mobila, masini frezare si alezare coordonate, frezare si alezare, masini frezare cu batiu, prelucrare pe 5 axe, frezare roti dintate, centru prelucrare 5 fete, centru frezare universal, frezare radiala, tip turela, cente verticale frezAre viteza mare, centre prelucrare tip portal, alezare orizontala, alezare si frezare, tip portal, Profimach, Quaser, You Ji, Awea, Challenger, Fanuc, Kiheung, masini frezat speciale, centre verticale prelucrare, masini frezat filete, masini frezat tip portal