DANTURARE PRIN FREZARE CU FREZA MELC

Masini CNC de danturat roti dintate cu freza melc - GearMach
GEARMACH

Seria EGH-CNC

Masini CNC de danturat roti dintate cu freza melc

Aceasta serie este proiectata pentru prelucrarea rotilor dintate cilindrice, cu dinti drepti usor conici. Dulapul electric este dotat cu aer conditionat, ceea ce face sistemul de lucru stabil si fiabil.

Masini de danturat roti dintate - GearMach
GEARMACH

Seria EGH

Masini de danturat roti dintate

Acest model de masini de danturat roti dintate este proiectat pentru prelucrarea rotilor dintate cu dinti drepti si a rotilor dintate conice, roti transmisie cu lant si arbori canelati. Masina are o constructie fiabila, cu mare rigiditate, o buna precizie de lucru, operare si setare usoara.

Masini de danturat roti dintate mari - GearMach
GEARMACH

Seria EGH-L

Masini de danturat roti dintate mari

Seria EGH_L Series poate dantura roti cilindrice cu dinti drepti cu avans continuu indexabil si axial, precum si prin avans radial. masina este recomandata in industria miniera, marina si in industria mecanismelor de transmisie.

Masini CNC de danturat roti dintate cu turatie mare - GearMach
GEARMACH

Seria EGH-CNC

Masini CNC de danturat roti dintate cu turatie mare

Masinile sunt proiectate pentru prelucrarea rotilor dintate cilindrice si drepte, a rotilor usor conice si bombate, a snecurilor, arborilor canelati, etc.

Masini CNC de danturat roti dintate pentru prelucrari grele - GearMach
GEARMACH

Seria EGH-CNC HV

Masini CNC de danturat roti dintate pentru prelucrari grele

Masina de danturat pentru piese grele este proiectata pentru prelucrarea rotilor dintate cilindrice si drepte, a rotilor usor conice si bombate, a snecurilor, arborilor canelati, etc. Este folosita pe scara larga in industria miniera, marina, metalurgie, in industria petroliera si in industria masinilor unelte.

roti dintate, danturare, freza melc, gearmach, roti dintate cu dinti drepti, conici si usor conici, prelucrare roti dintate, caneluri, masini danturat, freze melc, freze si cutite speciale