MASINI CONVENTIONALE DE RECTIFICAT PLAN - SERIA NC

Seria conventionala - proth
PROTH

Seria PSGS-M

Seria conventionala

Cu o structura compacta si un batiu turnat, cu nervuri de intarire, aceste masini asigura cea mai buna fundatie anti-vibratii, cu o stabilitate si rigiditate excelente. Sunt folosite in principal in ateliere mici si medii, reprezentand o solutie economica pentru rectificarea de mare precizie a pieselor de lucru. Usor de folosit, aceste masini sunt rezistente si consuma putin.

Seria NC - proth
PROFIMACH

Seria PGS

PROTH

Seria PSGS-AH

Seria PSGS-AHR

Seria PSGS-BH

Seria PSGS-H

Seria NC

Cunoscute pentru calitate, durabilitate si stabilitate, aceste masini de rectificat la suprafata au aplicatii in diverse domenii, auto, electronic, electric, etc. Axa longitudinala este controlata hidraulic la modelele standard, axa transversala este controlata automat si axa verticala manual. Pentru o mai buna rigiditate si pentru micsorarea vibratiilor, toate componentele turnate ale masinii sunt ranforsate. Usor de folosit, aceste masini sunt rezistente si consuma putin.

Seria NC cu brat mobil - profimach
PROFIMACH

Seria PGS-O

PROTH

Seria PSGO-AHR

Seria NC cu brat mobil

Aceste masini pot efectua operatii de rectificare la suprafata, frontala, laterala si a profilelor cu finisaj excelent. Masa de lucru se deplaseaza doar longitudinal, ceea ce asigura un contact complet cu batiul, chiar in pozitiile limita.

Seria NC cu montant - proth
PROTH

Seria PSGC-AHR

Seria NC cu montant

Aceste masini pot efectua operatii de rectificare la suprafata, frontala, laterala, si a profilelor, cu finisaj excelent. Masa de lucru se deplaseaza doar longitudinal, ceea ce asigura un contact complet cu batiul, chiar in pozitiile limita. Ghidajele sunt acoperite cu Turcit B, pentru a garanta o deplasare fina a mesei, indiferent de sarcina.

Seria NC cu montant dublu - proth
PROTH

Seria PSGP-AHR

Seria NC cu montant dublu

Aceasta serie este proiectata pentru operatii care impun viteza, precizie, rigiditate si o arie foarte mare de rectificare. Aceste masini sunt perfecte pentru rectificarea pieselor medii si de mari dimensiuni pentru avioane, turbine eoliene, generatoare electrice, in industria petroliera, de minerit si in industria grea. Bazsa masinii are ghidaje longitudinale in "V" calite si intarite pentru o deplasare optima a mesei.

Seria NC rotativa - proth
PROTH

Seria PSRS-S

Seria NC rotativa

Aceste masini sunt in special potrivite pentru rectificarea frontala si/sau in etape a pieselor rotunde si, de asemenea, sunt mai economice pentru rectificarea in productia de masa, indiferent de forma piesei de lucru. Motivul este ca o miscare continua de rotatie permite o viteza mai mare a mesei si nu se pierde timp si energie pentru decelerare si accelerare, cum se intampla in cazul masinilor cu masa longitudinala.

masina rectificare, rectificare suprafata, masina rectificare, rectificare cilindri, masini rectificare fara centru, rectificare interna, profimach, proth, paragon, industrii recomandate componente aerospatiale, sisteme oneumatice si hidraulice, piese auto, electronice, medicale, masini unelte si industria de aparare, masina rectificare verticala tip rotativ, rectificare centru