MASINI PENTRU RECTIFICARE CILINDRICA

Seria P: Masini universale pentru rectificare cilindrica (avans automat cu actionare hidraulica) - paragon
PARAGON

Seria GU-P

Seria P: Masini universale pentru rectificare cilindrica (avans automat cu actionare hidraulica)

Aceasta masina asigura un mecanism complet de angrenare automat sau manual pentru precizie fina. Fiecare control sau caracteristica de operare este proiectata pentru a fi foarte sigura si foarte usor de folosit.

Seria S (avans manual): : Masini universale pentru rectificare cilindrica - paragon
PARAGON

Seria GU-S

Seria S (avans manual): : Masini universale pentru rectificare cilindrica

Asigura un avans rapid manual/hidraulic si retractie prin maneta cu oprire pozitiva pentru rectificare in profunzime/avans manual pentru rectificarea de suprafata

Seria NC: Masini universale pentru rectificare cilindrica - paragon
PARAGON

Seria GU-NC

Seria NC: Masini universale pentru rectificare cilindrica

- diametru peste masa: 320mm
- sarcina maxima intre centre: 150KGS
- viteza periferica roata: 33m/sec
- diametru maxim al piesei de lucru: 280mm

Seria CNC: Masini universale pentru rectificare cilindrica - paragon
PARAGON

Seria GU-CNC

Seria CNC: Masini universale pentru rectificare cilindrica

Seria GU cuprinde masini de rectifciat cilindrice universale, care pot atinge o precizie de pozitionare de pana la 0.1 μm. Ele sunt indicate pentru rectificarea cilindrica a profilelor lungi, in mai multe etape. Impreuna cu unitatea interna optionale, ele asigura mai multa flexibilitate si ofera cea mai buna alegere pentru necesitatile dvs

Seria CNC pentru operatii in conditii grele - paragon
PARAGON

Seria GUH-CNC

Seria CNC pentru operatii in conditii grele

Noua generatie de masini de rectificat cilindrice universale CNC GUH CNC este proiectata special pentru rectificare rapida, oferind capacitati mai mari decat seria GU CNC. Noua masina inovatoare cuprinde componente rezistente si asigura o durata de viata mai mare, oferindu-va o noua experienta in domeniul rectificarii.

Masina universala de rectificat cilindri exteriori/interiori  - profimach
PROFIMACH

Seria PGCU

Masina universala de rectificat cilindri exteriori/interiori

Aceste masini universale de rectificat cilindric au o constructie robusta din fonta, cu precizie ridicata si razuite manual. Masinile de rectificat au fost special proiectate pentru rectificarea suprafetelor interne si externe.

Masina de rectificat cilindri exteriori  - profimach
PROFIMACH

Seria PGC

Masina de rectificat cilindri exteriori

Masina de rectificat cilindric este un tip de masina de rectificat folosita pentru a rectifica exteriorul unui obiect. Masina de rectificat cilindri exteriori poate rectifica suprafata externa a oricarei piese rotunde, precum ax motor, arbori, role, mandrine, axuri conice, piese complexe, etc. In cele mai multe cazuri, piesa de lucru este fixata rigid la ambele capete intre centri.

Masina de rectificat role - profimach
PROFIMACH

Seria PGCR

Masina de rectificat role

Este un tip de masina de rectificat folosita in industria cauciucului, metalurgica si industria masinilor de tiparit, pentru rectificarea rolelor de lucru si rolelor secundare la diverse tipuri de masini si pentru rectificarea rolelor de presiune din metal sau alte materiale pentru diverse masini de presare.

Masina de rectificat arborele cotit  - profimach
PROFIMACH

Seria PGCC

Masina de rectificat arborele cotit

Masinile de rectificat arbori cotiti sunt usor de folosit si au o aplicatie larga. Arborele cotit se foloseste pretutindeni unde energia si puterea sunt transformate in miscari de rotatie. Are o varietate mare de aplicatii, de la drujbe la motoare de locomotiva, pana la generatoarele diesel din motoarele navale.

masina rectificare, rectificare suprafata, masina rectificare, rectificare cilindri, masini rectificare fara centru, rectificare interna, profimach, proth, paragon, industrii recomandate componente aerospatiale, sisteme oneumatice si hidraulice, piese auto, electronice, medicale, masini unelte si industria de aparare, masina rectificare verticala tip rotativ, rectificare centru