MASINI DE RECTIFICAT FARA CENTRE

Seria economica - paragon
PARAGON

Seria RC

Seria economica

Modelele de masini de rectificat fara centre PARAGON RC-12, 16, 1812, 20 sunt proiectate pentru operatii de rectificare rapide, precise, pentru piese de diametru mic. Calitatea inalta la un pret scazut este una din trasaturilor lor extraordinare. Aceste masini sunt foarte eficiente, versatile si durabile, fiind foarte usor de folosit si sigure.

Masini de rectificat fara centre seria V - paragon
PARAGON

Seria RC-V

Masini de rectificat fara centre seria V

- Cu servo motor care asigura o turatia variabila la infinit, fara cutie de viteze.

Seria H (seria cu rulmenti hidrostatici) - paragon
PARAGON

Seria RC-H

Seria H (seria cu rulmenti hidrostatici)

Rulmentii hidrostatici ai arborelui de rectifcat sunt acoperiti de o pelicula de ulei, eliminand contactul metal-metal, supraincalzirea si scurgerile de ulei, asigurand un consum mai mic de energie, rigiditate buna si eliminare eficienta a vibratiilor.

Seria B (rulmenti cu role si rulmenti cu bile) - paragon
PARAGON

Seria RC-B

Seria B (rulmenti cu role si rulmenti cu bile)

Arborele inovativ avansat nu necesita o flansa si foloseste rulmenti de contact in unghi si rulmenti NN cu role cu suport dublu care mentin arborele si ii confera rigiditate si o mare precizie de rotatie.

Masina de rectficat NC fara centre - paragon
PARAGON

Seria RC-NC

Masina de rectficat NC fara centre

Roata cu rulment cu bile si cu role poate atinge o precizie de rectificare de 0.1μm. Roata se poate apropia rapid de piesa de lucru si apoi reduce viteza pentru a initia procesul de rectificare.
- Roata de rectificare cu rulmenti hidrostatici sau hidrodinamici
- 2-3 axe pentru compensarea rotii de rectificare

Masina CNC de rectificat fara centre - paragon
PARAGON

Seria RC-CNC

Masina CNC de rectificat fara centre

Seria de masini de rectificat CNC fara centre poate fi folosita pentru rectficarea "infeed" si "thrufeed" pentru a asigura precizia si productivitatea inalta la piese de lucru cu diametre intre 1 si 50 mm.

Masini de rectificat fara centre de mare viteza - paragon
PARAGON

RHC-620B

Seria RHC-CNC

Masini de rectificat fara centre de mare viteza

Seria Paragon RHC-620B au un design unic al arborelui rotii care combina rulmenti de contact cu bile in unghi si rulmenti cu role cilindrici pe ambele laturi.
Seria Paragon RHC-620 CNC include un controler Fanuc, interfata standard cu panou de operare usor de folosit, care cuprinde simboluri si litere pentru pornire rapida.

Masina De Rectficat NC Fara Centre - profimach
PROFIMACH

Seria PGC-C

Masina De Rectficat NC Fara Centre

Cunoscute pentru calitatea, durabilitatea si stabilitatea lor, aceste masini de rectificat de inalta precizie isi gasesc utilizare in domenii variate, precum: autombile, electronic, electric, etc.

masina rectificare, rectificare suprafata, masina rectificare, rectificare cilindri, masini rectificare fara centru, rectificare interna, profimach, proth, paragon, industrii recomandate componente aerospatiale, sisteme oneumatice si hidraulice, piese auto, electronice, medicale, masini unelte si industria de aparare, masina rectificare verticala tip rotativ, rectificare centru