Oferta
Catalog
Video

Masina CNC de Gaurire EDM Tip Portal

Un sistem complementar oricarui tip de masina EDM cu fir, ajuta la inceperea gaurilor pentru o gama larga de aplicatii. Electrozii de pana la 0,3 mm pot fi folositi pe acest sistem vertical de gaurire cu control numeric.

details_arrow
novick
NOVIDRILL 400-II
novick NOVIDRILL 400-II Masina CNC de Gaurire EDM Tip Portal
   
  
ParametruUnitate.
Control deplasare axe XYZ&nbs
Cursa axei Xmm
Cursa axei Ymm
Cursa axei Zmm
Diametrul electroduluimm
Dielectric
Cursa axa Wmm
Curent prelucrare maximA
VoltajV/Hz
 • NOVIDRILL 400-II
  XY axis manual, Z axis NC
  300
  400
  350
  Φ0.3-Φ3
  Water
  300
  30
  380/50

Noul Novidrill 400 II generatia a II-a de masini de gaurit prin electroeroziune cu performanta ridicata, promite sa ofere o alternativa evolutionista pentru masinile conventionale de electroeroziune EDM, pentru ca tu sa fi cu un pas mai aproape de ultima tehnologie EDM.


CARACTERSITICI PRINCIPALE:
• Design compact cu economie de spațiu si sistem dielectric integrat si cu generator pentru prelucrarea pieselor mici și mijlocii.
• Cadrul turnat al masinii utilizează fontă de inalta calitate, tratata termic pentru detensionare, pentru a menține o rigiditate ridicată a corpului mașinii fără deformatii.
• Construcția mașinilor are in vederea analiza computerizata a rezistenței la tracțiune, rezistența la compresiune și rigiditate.
• Capul arborelui principal extrem de precis, cu pinola care funcționează pe rulmenții cu role in cruce, pre-tensionati.
• Actionare cu servomotor (step) pe axa Z pentru control fiabil.
• Lubrifiere centrală manuală pentru ghidajele mesei și axe.
• Operare ușoară; Parametrii sunt introduși direct în panoul de control și pot fi optimizați cu ușurință.
precise drilling high pressure


PRINCIPALELE AVANTAJE:
• Poate face găuri de dimensiuni mici in diverse materiale conducatoare de electricitate, cum ar fi oțelul laminat la rece și inoxidabil, aliaje dure, aluminiu, cupru etc.
• Viteza de găurire poate ajunge până la 30 - 60 mm / min, în funcție de material;
• Poate fi folosit pentru găurirea orificiilor de pornire a prelucrarilor cu fir, a găurilor de filtru, a găurilor injectoarelor, a orificiilor de gaz, a grupurilor de găuri și a găurilor foarte adânci etc.
• Poate găuri direct pe suprafețe înclinate sau curbate;
• Poate eroda burghiul sau alte scule care sunt rupte în interiorul piesei de lucru, fără a distruge filetul sau găurile.
high pressure
Avantaje:
1. Masa de lucru nu poate fi gaurita
2. Masa de lucru rezistă la coroziunea dielectricului
3. Nu rugineste / oxideaza
4. Menține precizia și garantează o mai bună planeitate
5. Piesele nu se sudeaza de masa de lucru datorita contactului imperfect cu aceasta
table
Alte Masini
chmer Seria CNC
Seria CNC
Detalii
amstech Seria AH
Seria AH
Detalii
gaura, gaurire, masini de gaurit conventionale, gaurire radiala, tip montant, zencuire, alezare largire, filetare, Coordinate Radial Drilling, profimach, gaurire cnc, gaurire placi, masini gaurire si frezare, structuri otel, poduri, turnuri comunicare, centrale termice, boilere, scula aschiere, gaurire adanca, gaurire edm, gaurire gauri mici si adanci in otel extra dur, aliaj, metalizator, metalurgie, pornire gauri pentru electroeroziune cu fir, gaurire micro, in metal, in lemn, gaurire spot, novick, chmer, novick edm machines,