GAURIRE EDM

Masina CNC de Gaurire EDM Tip Portal - novick
NOVICK

NOVIDRILL 400-II

Masina CNC de Gaurire EDM Tip Portal

Un sistem complementar oricarui tip de masina EDM cu fir, ajuta la inceperea gaurilor pentru o gama larga de aplicatii. Electrozii de pana la 0,3 mm pot fi folositi pe acest sistem vertical de gaurire cu control numeric.

Gauri mici - chmer
CHMER

Seria ZNC

Gauri mici

Caracteristici:
- Efectuează găuri cu diametru mic prin sculă din oţel călit şi carbid
- Raport adâncime – diametru >100
- Adâncime programabilă Z

Masini CNC de gaurire EDM - chmer
CHMER

Seria CNC

Masini CNC de gaurire EDM

Seria de masini CNC de gaurire EDM are un design compact si economic, incarcator electrod automat, sistem de reincarcare automat pentru a mari productivitatea.

Seriile conventionale - chmer
CHMER

Seria CM H A

Seriile conventionale

OPERATII DE GAURIRE PENTRU GAURI MICI SI ADANCI PE OTEL EXTRA DUR, ALIAJE SI METALE PE CARE MASINILE OBISNUITE DE GAURIT NU POT LUCRA. OPERATIE DE INCEPERE GAURI PENTRU ELECTROEROZIUNEA CU FIR.

Maşini de găurit EDM CNC de mare viteză - amstech
AMSTECH

Seria AH

Maşini de găurit EDM CNC de mare viteză

Rigiditatea mare a cadrului maşinii asigură stabilitatea pe termen lung. Cu axele X, Y, Z şi servomotor AC, maşina execută mai precis poziţionarea.

gaura, gaurire, masini de gaurit conventionale, gaurire radiala, tip montant, zencuire, alezare largire, filetare, Coordinate Radial Drilling, profimach, gaurire cnc, gaurire placi, masini gaurire si frezare, structuri otel, poduri, turnuri comunicare, centrale termice, boilere, scula aschiere, gaurire adanca, gaurire edm, gaurire gauri mici si adanci in otel extra dur, aliaj, metalizator, metalurgie, pornire gauri pentru electroeroziune cu fir, gaurire micro, in metal, in lemn, gaurire spot, novick, chmer, novick edm machines,