MASINI DE GAURIT CONVENTIONALE

Masini pentru Gaurire Radiala - profimach
PROFIMACH

Seria RD

Masini pentru Gaurire Radiala

Seria RADIAL cu ajustarea turatiei motorului arborelui prin convertizor de frecventa (fara cutie de viteze) si afisaj digital pentru turatii este proiectata si produsa sa ofere cel mai inalt grad de rigiditate, putere si usurinta in operare. Batiul, coloana, consola si capul de gaurit sunt din fonta nodulara normalizata, prelucrate pe masini de inalta precizie.

Masini de gaurit tip Coloana - profimach
PROFIMACH

afisaj digital

convertor de frecventa

cutie mecanica

Masini de gaurit tip Coloana

Aceste masini au fost concepute si fabricate pentru gaurire, zencuire, largire, alezare, tarodare, lamare, etc. Este larg folosita in atelierele de reparatii automobile si ateliere mici de productie pentru unicate sau loturi mici de piese, avand caracteristic o putere mare a arborelui principal si rigiditate ridicata in comparatie cu alte masini de gaurit existente pe piata.

Masini coordonate de gaurit radiale - profimach
PROFIMACH

RD 40

Masini coordonate de gaurit radiale

- turatia arborelui este controlata folosind un convertor de fabricatie germana
- functie de frezare
- berbecul este echipat cu ghidaje liniare
- functie de tarodare cu rotatie automata

gaura, gaurire, masini de gaurit conventionale, gaurire radiala, tip montant, zencuire, alezare largire, filetare, Coordinate Radial Drilling, profimach, gaurire cnc, gaurire placi, masini gaurire si frezare, structuri otel, poduri, turnuri comunicare, centrale termice, boilere, scula aschiere, gaurire adanca, gaurire edm, gaurire gauri mici si adanci in otel extra dur, aliaj, metalizator, metalurgie, pornire gauri pentru electroeroziune cu fir, gaurire micro, in metal, in lemn, gaurire spot, novick, chmer, novick edm machines,