Oferta
Catalog
Video

Linie automata pentru gaurire

Linia automata de gaurire model PDL 400 cu arbore cu 3 capuri de gaurire este conceputa pentru companii mici si medii de prelucrarea otelului pentru constructii ce au nevoie de flexibilitate in productie. Aceasta linie poate prelucra profile din otel de toate formele, corniere precum si tevi patrate sau rectangulare.

details_arrow
profimach
Seria PDL
profimach PDL-400 Linie automata pentru gaurire
   
Dia. max. de gaurire (mm)  

28

ParametruUnitate.
Dia. max. de gauriremm
Putere motorkW
Lungima max. profil standardmm
Precizia de gauriremm
Grosimea barelor de otelmm
Latime IPE-HEA-HEBmm
Greutate max. a piesei de lucrukg
 • PDL-400
  28
  20
  12000
  0.5
  6/8-28
  80-400
  125

Unitatea de gaurire

Unitatea de gaurire

Arborele este o unitate multipla de gaurit cu 3 capete de gaurire (unul vertical si 2 orizontale) si este capabil sa gaureasca automat diametre diferite pe fiecare latura a profilului fara nicio repozitionare a profilului sau schimbare a sculei.

Proiectata cu ghidaje liniare de inalta tehnologie

Arborele este actionat de servo motoare de curent alternativ si suruburi cu bile de mare precizie

Clamping and feeding system

Sistemul de prindere si de avans al materialului

Baza masinii este o structura sudata din otel de mare rezistenta ce include masa de avans cu role, sistemul de prindere, unitatea de masurare si puntea de gaurire

Sistemul de prindere automat are 2 componente un dispozitiv de prindere orizontal si unul vertical ce sunt controlate CNC si actioneaza in acelasi timp oferind o rigiditate foarte mare materialului de gaurit.

CNC control

Comanda CNC

Ferestre de programare si setare simple si prietenoase
Interfata cu sistem de operare Windows
Ecran LCD tactil Functii usoare de programare si stocare
Interfata USB cu posibilitatea de import al fisierelor CAM de pe un memory-stick

Unitatea de taiere cu banda

Unitatea de taiere cu banda

Optional, la cerere, o unitate de taiere cu banda poate fi amplasata pe aceeasi linie, pentru taierea dreapta sau in unghi (-45° +45°) a profilelor.

Ciclul de taiere va fi complet automatizat si aceeasi comanda numerica va administra ciclul de taiere cat si unghiul de taiere. .

Alte Masini
profimach Seria PD
Seria PD
Detalii
profimach Seria EDM
Seria EDM
Detalii
gaura, gaurire, masini de gaurit conventionale, gaurire radiala, tip montant, zencuire, alezare largire, filetare, Coordinate Radial Drilling, profimach, gaurire cnc, gaurire placi, masini gaurire si frezare, structuri otel, poduri, turnuri comunicare, centrale termice, boilere, scula aschiere, gaurire adanca, gaurire edm, gaurire gauri mici si adanci in otel extra dur, aliaj, metalizator, metalurgie, pornire gauri pentru electroeroziune cu fir, gaurire micro, in metal, in lemn, gaurire spot, novick, chmer, novick edm machines,