MASINI CNC DE GAURIT

Masina CNC pentru gaurit placi - profimach
PROFIMACH

Seria PD

Masina CNC pentru gaurit placi

Masinile CNC pentru gaurit placi sunt folosite in special in domeniul constructiilor din otel, la poduri, turnuri de telecomunicatii, centrale termice si boilere, etc., si pentru gaurirea placilor de conectare, a placilor de fundatie, terminale, a flanselor, avand o precizie mare, eficienta ridicata si fiabilitate crescuta. Precizia pieselor de lucru gaurite intruneste standardul european.

Linie automata pentru gaurire - profimach
PROFIMACH

Seria PDL

Linie automata pentru gaurire

Linia automata de gaurire model PDL 400 cu arbore cu 3 capuri de gaurire este conceputa pentru companii mici si medii de prelucrarea otelului pentru constructii ce au nevoie de flexibilitate in productie. Aceasta linie poate prelucra profile din otel de toate formele, corniere precum si tevi patrate sau rectangulare.

Masina CNC de frezat - gaurit cu batiu lung - profimach
PROFIMACH

Seria EDM

Masina CNC de frezat - gaurit cu batiu lung

- Servo AC, trei axe care se deplaseaza continuu
- Sistem de control SIEMENS 802cC CNC
- Montare si demontare pneumatica a sculei
- Sistem automat de ungere

gaura, gaurire, masini de gaurit conventionale, gaurire radiala, tip montant, zencuire, alezare largire, filetare, Coordinate Radial Drilling, profimach, gaurire cnc, gaurire placi, masini gaurire si frezare, structuri otel, poduri, turnuri comunicare, centrale termice, boilere, scula aschiere, gaurire adanca, gaurire edm, gaurire gauri mici si adanci in otel extra dur, aliaj, metalizator, metalurgie, pornire gauri pentru electroeroziune cu fir, gaurire micro, in metal, in lemn, gaurire spot, novick, chmer, novick edm machines,