MASINI DE TAIAT CU PLASMA

Masini Portabile De Prelucrare Cu Plasma / Oxi-gaz - LaserMach
LASERMACH

Seria COBRA

Seria KING COBRA

Seria PYTHON

Seria VIPER

Masini Portabile De Prelucrare Cu Plasma / Oxi-gaz

Masinile CNC de taiat portabile pot fi folosita la taiere atat in interior cat si in exterior, capabile sa taie dupa orice contur o gama larga de materiale metalice. Sunt proiectata cu avantaje cum ar fi grad inalt de automatizare, operabilitate usoara, precizie ridicata, fiabilitate mare in exploatare, pret scazut si intretinere usoara.

Masini de taiat cu plasma tip portal pentru industria publicitara - LaserMach
LASERMACH

Seria LP2-HP

Masini de taiat cu plasma tip portal pentru industria publicitara

Seria LP2-HP este folosita in taierea placilor de metal cum ar fi aluminiu, cupru, otel, precum si a anumitor piese. Cu o buna rigiditate, design cu traversa usoara, inertie mica de miscare si greutate redusa, este masina perfecta pentru atelierele mici si mijlocii dar si pentru firmele de publicitate.

Masini de taiat cu plasma tip portal industriale economice - LaserMach
LASERMACH

Seria LP2-I

Masini de taiat cu plasma tip portal industriale economice

Corpul masinii din otel gros confera soliditate si stabilitate masinii. Sistemul AUTO TOTRCJ ADJUSTER selecteaza distanta optima dintre capul flacarii si piesa de lucru pentru a asigura precizia de aschiere. Cea mai buna alegere pentru tot felul de materiale si grosimi, cum ar fi otelul moale, aluminiul, tabla galvanizata, etc.

Masini de taiat cu plasma tip portal pentru operatii grele - LaserMach
LASERMACH

Seria LP2-HD

Masini de taiat cu plasma tip portal pentru operatii grele

Folosind un sistem de control digital, un mecanism de actionare mecanic de mare precizie si o tehnica de taiere termala, seria LASERMACH LP2-HD de masini CNC pentru aschieri grele cu plasma & oxyfuel poate prelucra piese de lucru in conditii dure pentru perioade lungi de timp.

Masini de taiat cu plasma pentru tuburi si tevi 3D - LaserMach
LASERMACH

Seria LP3T

Seria LP5T

Seria LP5T

Masini de taiat cu plasma pentru tuburi si tevi 3D

Aceste masini sunt proiectate special pentru taierea 3D automata tevilor de le diametre foarte mici la foarte mari si sunt recomandate la structuri din otel, constructia de poduri si turnuri din otel, conducte petrochimice si industria vaselor su presiune, Dupa introducerea datelor de baza sau citirea fisierelor cu format corect, masinile pot procesa automat gauri, canelare, si sectiuni multiple.

lasermach, laser, masini laser, echipament laser, fiber laser, tevi metal, fiber laser tabla, taiere tabla cu laser, linii, gauri, tevi patrate, otel inoxidabil, masini de aschiere de precizie, placi, masini aschiere precizie aluminiu, cupru, masini marcare laser, laser metal, taiere tevi cu laser, profile, tevi metal, aschiere tabla metal, taiere laser tip portal, tevi si profile, rutere, tipprofesional, masini tarodare, tarodare tevi si bara, taiere oxy, pxy fuel/plasma, taiere, nivelare, canelare, sectiuni multiple, aluminiu, cupru, otel, otel carbon, otel inoxidabil, metale, foarfeci ghilotina, aschiere jet de apa, multifunctionale hidraulice, LaserMach, Yawei, Profimach,TCI,