PRELUCRARE LA CAPETE

Sanfrenare Capete + Masurare lungime - soco
SOCO

Seria FM

Sanfrenare Capete + Masurare lungime

Cu seria SOCO FM pentru sanfrenare + masurare lungime se pot sanfrena simultan ambele capete ale unei tevi de pana la 3000 mm lungime de lucru (FM-76V) sau 20mm (FM-60SS0), precum si masura lungimea cu tolerante de +/-0,02mm.

Sanfrenare Ambele Capete pentru lungimi mici - soco
SOCO

Seria DEF-SS

Sanfrenare Ambele Capete pentru lungimi mici

Seria DEF este ideala pentru sanfrenarea unor lungimi mici de lucru (25 - 300 mm). Aceasta serie este potrivita pentru sanfrenarea egala a ambelor capete ale tevii, precum si sanfrenarea suprafetei interioare, exterioare si frontala a materialului.

Sanfrenare Ambele Capete pentru lungimi mari - soco
SOCO

Seria DEF

Sanfrenare Ambele Capete pentru lungimi mari

Cu SOCO DEF se pot sanfreena simultan ambele capete ale tevii de pana la 2000 mm lungime.

Sanfrenare Capete pe o Singura Teava - soco
SOCO

Seria EF

Sanfrenare Capete pe o Singura Teava

SOCO EF mareste capacitatea de lucru cu pana la 115mm diametru. Aceste masini semi-automate ofera functii diferite precum bacuri universale de fixare pentru diverse dimensiuni (tip EF-AC/115-U)
-sanfrenare in unghi precisa pentru fittinguri si ansamble
-centrare si sanfrenare exterioara a barelor solide

Debavurare Capete - soco
SOCO

Seria BDB

Debavurare Capete

BDB-70 poate debavura forme diferite de profiluri, rotunde, dreptunghiulare, patrate sau ovale. Viteza si eficienta foarte mari. Ghidajele specifice in forma de "V" pot roti si debavura tevile patrate si dreptunghiulare.

soco, tevi, sanfrenare, debavurare forme diferite de profiluri, tevi rotunde, dreptunghiulare, patrate si ovale, sanfrenare ambele capete ale tevii, sanfrenare interior, exterior, masini sanfrenare, tevi si finisare, seria def, bara,