Oferta
Catalog
Video

Presa de Indoit Cadre pentru Industria Navala

Presa de indoit cadre are doua brate robot. Cele doua brate fixeaza placile cu cilndrul hidraulic si apoi se deplaseaza dintr-o parte in alta pentru a afectua incarcarea si descarcarea placilor de prelucrat. Cu cele doua brate, masina poate incheia o serie de miscari de indoire precum indoirea verticala si orizonatal in acelasi timp. De asemenea, are un control eficient al transformarii placilor.

details_arrow
PressMach
Seria EPHH-FB
PressMach EPHH-250FB Presa de Indoit Cadre pentru Industria Navala
   
Capacitate nominala (tone-forta)  

250

400

ParametruUnitate.
Capacitate nominalatone-forta
Cursamm
PresiuneMpa
Viteza de lucrumm/s
Forta de prindere centralatf
Forta de prindere lateralatf
Presiunea sistemului hidraulicMpa
Viteza maximamm/s
Distanta maxima a avansului unicmm
Forta maxima de impingere a cilindrului de alimentaretf
Unghiul scalen maximmm
Otelul in forma de T maximmm
Otelul rotund maximmm
 • EPHH-250FB
  250
  270
  22
  11
  70
  35
  22
  100
  400
  24.6
  350
  350
  80

pressmach.eu robotic arms

1.Doua brate robotice fixeaza materialul cu cilindri hidraulici, si apoi se deplaseaza dintr-o parte in alta pentru a completa incarcarea si descarcarea materialului ce trebuie prelucrat.
2.Cilindrul hidraulic al bratului robotic poate efectua o serie de miscari de indoire cum ar fi indoire verticala si indoire orizontala in mod simultan. De asemenea are un rol de control efectiv asupra transformarilor din materialul de prelucrat.
3.Sistemul de prindere central este proiectat ca un modul de integrat de indoire cu matrite. Distanta fata – spate a zonei de indoit poate fi ajustata prin schimbarea pozitiei blocului matrita.
4.Unitatea de indoire este controlata de un cilindru hydraulic cu dublu piston de mare putere. In timpul indoirii, cilindrul hidraulic va impinge inainte partea centrala a masinii pentru a indoi materialul ce este sustinut in trei puncte. Cilindrul cu piston dual este instalat pentru a garanta stabilitatea operatiilor.

pressmach.eu Hydraulic system

Sistemul hydraulic consta in: pompa hidraulica, un rezervor de ulei, valve si tevi de legatura, precum si cilindri hidraulici. Valvele hidraulice sunt produse de branduri importante.

pressmach.eu robotic arms

Componentele principale din cabinetul electric sunt produse de branduri faimoase pe plan mondial. Limitatoarele de cursa si toate elementele electrice de blocare sunt de productie OMRON si sunt instalate pe fiecare componenta in miscare.

pressmach.eu electric cabinet
pressmach.eu machine body is a strong ribbed structur

Corpul masinii este o structura rezistenta cu nervuri mari, proiectata sa reziste fortelor mari ce apar in procesele de indoire.

Indoire cornier

pressmach.eu Indoire cornier

Indoire complexa

pressmach.eu Indoire complexa

Indoire platbanda cu bulb

pressmach.eu Indoire platbanda cu bulb
teava, tevi, indoire, tevi cnc, indoire tevi cnc, soco, masini indoit tevi, masini indoite conducte, uni sau multifunctionale, masini indoit tevi, masini aschiere, masini finisare capete teava, masini hidraulice rotative de indoit, precizie de indoire, automatizare taiere, proces formare metal, sistem de fixare, metalurgie, bare metal, bare rotunde si patrate, profile diverse, forfecare, conducte, stantare, gaurire si taiere forme diverse, prese abkant cnc, prese cnc, nc, yawei, presa abkant tandem, bombare hidraulica, Cybelec DNC600S, Delem DA52 , controler, precizie indoire, scale liniare HEIDENHAIN, sistem prindere mecanic piesa lucru, presa abkant cnc, PBB,PBH,PBA,PBE,PBM, presa cnc sincronizata electro-hidraulic, Yawei-Nisshinbo, presa abkant mica, formare, presa de marre viteza, presa cnc, presa servo-electrica, presa matritare, presa abkant yawei, presa avansata, placa,