MASINI DE TURNARE SUB PRESIUNE

Masina standard de turnare sub presiune cu camera rece - Yizumi
YIZUMI

Seria Standard

Masina standard de turnare sub presiune cu camera rece

Seria de masini standard de turnare sub presiune cu camera rece este proiectata si realizata pe baza standardelor unor producatori celebri de masini de turnare sub presiune din tara si din afara, cu performante inalte si fiabilitate fara egal pe plan intern si cu specificatii tehnice care ating acelasi nivel ca produsele din import. Seria standard DM este recomandata pentru producerea de componente turnate de mare performanta pentru industria auto, moto, industria prelucrarii metalului si cea electronica etc.

Masina de turnare sub presiune cu camera rece si control in timp real  - Yizumi
YIZUMI

Seria ARC

Masina de turnare sub presiune cu camera rece si control in timp real

Adoptand tehnologie de clasa mondiala, Yizumi a dezvoltat seria de masini ARC cu control in timp real, cu avantaje care includ setari flexibile ale controlului procesului, tehnologie avansata fara turbulenta („no-flush”), reducerea efectiva a defectelor sub forma golurilor de aer si imbunatatirea repetabilitatii produsului. Seria ARC cu control in timp real asigura o precizie ridicata si o calitate inalta a componentelor turnate sub presiune.

Masini servo de turnare sub presiune  - Yizumi
YIZUMI

Seria SM

Masini servo de turnare sub presiune

Bazandu-se pe ultima tehnologie servo si pe experienta bogata in dezvoltarea masinilor de turnare prin injectie cu actionare servo, Yizumi a dezvoltat seria de masini de turnare sub presiune SM cu avantaje deosebite in privinta eficientei ridicate, a stabilitatii mari, a consumului redus de energie si a intretinerii usoare.

Masina de turnare sub presiune cu camera calda   - Yizumi
YIZUMI

Seria HM

Masina de turnare sub presiune cu camera calda

Cu un design avansat si tehnologie de ultima generatie, seria HM de masini de turnare sub presiune cu camera calda are avantajul unei eficiente inalte si al unei operari stabile. Acumulatorul actionat prin piston, presiunea sistemului si fluxul cu control electronic proportional si o viteza mare de injectare recomanda seria HM pentru producerea tuturor formelor turnate de mare calitate.

Masina de turnare sub presiune cu camera rece pentru regim greu  - Yizumi
YIZUMI

Seria regim-greu

Masina de turnare sub presiune cu camera rece pentru regim greu

Seria DM pentru regim greu, poate fi folosita pentru producerea unor componente turnate dificile, precum corpul cilindrilor, capul cilindrilor, arborele cotit, cutia de viteze, capacul cutiei de viteze, panouri de instrumente, lifturi, capace industriale si componente din industria comunicatiilor.

Masina de turnare sub presiune cu camera rece pentru aliaj de magneziu  - Yizumi
YIZUMI

Seria Aliaj de magneziu

Masina de turnare sub presiune cu camera rece pentru aliaj de magneziu

Avand avantajul unei greutati reduse, functie anti-EMI (interferente electromagnetice) si anti-vibratii si performante excelente de turnare, aliajul din magneziu este recunoscut ca „materialul ingineresc ecologic al secolului 21”. Oameni din intreaga lume acorda o atentie din ce in ce mai mare acestei aplicatii. Aliajul de magneziu a fost folosit pe scara larga in produsele auto, produsele 3C, industria aerospatiala, utilaje si aparare nationala etc.

Masini de turnare prin injectie aliaj de magneziu semi-solid  - Yizumi
YIZUMI

Seria Semi-solid Thixomolding

Masini de turnare prin injectie aliaj de magneziu semi-solid

Pentru optimizarea liniei de productie, Yizumi a dezvoltat prima masina de turnare prin injectie aliaj de magneziu semi-solid din China. Masinile de turnare prin injectie cu aliaj de magneziu adopta un principiu de turnare tixotropic semi-solid. Deoarece materialul alimentat este incalzit si taiat in acelasi timp, materialul care ajunge la capatul din fata pentru turnare nu este un aliaj lichid complet topit, ci un aliaj din magneziu semi-solid care contine particule solide.